Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Insup Roms och Florens historiska arv

 • Rundresa
 • 5 eller 7 nätter
 • Italien
från 5.789 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

På upptäcksfärd i Italien! Resan består av 5 eller 7 nätter i Rom och Florens inkl. frukost, tågbiljetter t/r för resan mellan städerna samt flyg t/r från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn.

Din italienska dröm tar dig från Florens renässansatmosfär och mäktiga katedraler till Roms oändliga historiska sevärdheter och pittoreska kvarter. Med en Aperol Spritz eller en delikat cappuccino i handen upplever du det genuina Italien under denna dubbla stadsresa!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Skavsta, Landvetter eller Kastrup till Rom
 • 5 eller 7 nätters rundresa:
 • 3 eller 4 nätter nätter på Cardinal Hotel St. Peter**** (2 första + sista natten eller 2 första + 2 sista nätterna)
 • 2 eller 3 nätter på Club Hotel Firenze****
 • Daglig frukost
 • Tågbiljetter t/r mellan Rom - Florens
Från Rom till Florens - tågbiljetter ingår!

Toscanas största stad, Florens, fängslar sina besökare med sin anrika historia som renässansens födelseplats. Låt dig vaggas in i denna fascinerande stad och dess makalösa katedraler, torg och konsthistoria innan det är dags att styra kursen mot nästa kulturpärla: Rom!

I Rom väntar antika tempel, eleganta torg och pampiga palats som berättar historien om en av den västerländska civilisationens viktigaste centrum, där årtusenden av rikt kulturliv har gett staden sin unika prägel. Promenera längs de stora sevärdheterna, små kullerstensgatorna och bekanta dig med stadens goda mat och charmiga invånare.

Resplan

Dag 1 - 3: Praktfulla Rom

Håll i dig, det är dags att upptäcka den mytomspunna huvudstaden Rom! Forum Romanum, Colosseum, Spanska trappan, katakomberna på Via Appia Antica, Peterskyrkan, Vatikanen - de är alla här. Mellan sevärdheterna kan ni vila benen under infravärmen på stadens uteserveringar och njuta av åsynen av... Läs mer

Cardinal Hotel St. Peter

Dag 4 & 5: Konstnärernas Florens

På dag 3 är det dags för nästa anhalt, Florens! Staden är berömd för sina historiska skatter, enorma samlingar från konstens epoker och för sin anrika historia. Vad mer tänker du på? Promenera längs de kurviga gatorna i den gamla staden, följ i fotspåren av kända poeter, målare och konstnärer ... Läs mer

Hotel Club Florence

Dag 6 & 7: Tillbaka till Florens

På dag 5 eller 6 (beroende på vald reslängd) är det sedan dags att ta tåget tillbaka till Rom. Här kan du utforska staden en sista gång och du kommer att bo på samma hotell som under början av resan. Du bor här i 1 natt vid val av 5 nätters rundresa och i 2 nätter vid val av 7 nätter.

Läs mer
Hur tar jag mig från A till B?

Äventyret bjuder som sagt på två städer i samma resan, men hur tar du dig från Rom till Florens? Erbjudandet inkluderar tågbiljetter tur och retur mellan städerna - du erhåller tågbiljetterna efter bokning! Smidigt, enkelt och med fantastiska vyer genom rutan!

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transfer
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 10-20 kr per person och natt i Italien, som betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 10:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 personer per rum

Barnrabatt

Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Ensamresande

Betalar för hela hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter