Tyskt wellnesshotell vid stranden

a-ja Resort Grömitz, Grömitz, Tyskland

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Comfort King Size Dubbelrum

Comfort King Size Dubbelrum

Hälsofokus på Tysklands kust, inkl. halvpension och spatillgång

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -40% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 1,70 - 3 EUR per person och natt tillkommer och betalas till hotellet vid utcheckning.

Parkering i garage finns tillgänglig mot en avgift på 13 EUR per dag, som betalas direkt till hotellet. Utomhusparkering kostar 7 EUR per dag. 

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 11 september 2019. 

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Modernt boende nära stranden i Grömitz, inklusive halvpension och spatillgång

  • Stäng av mobilen och pusta ut: Två minuter från sandstranden i Lübeck-bukten ligger denna moderna och nya wellnessresort, mitt i hjärtat av badorten Grömitz. Här kan hela familjen roa sig med vattensport i vattenparken Grömitzer Water Park eller bara njuta av nuet på stranden.

  • Dags för avkoppling: Du har tillgång till pool både inomhus och utomhus med vattenrutschkana. Är du sugen på ett träningspass eller en stunds avkoppling finns även ett urval av behandlingar samt gym, bastu, ångbastu, samt massagerum.

  • Glöm disk och storstädning: Hotellets gäster kan njuta av måltider i restaurangen Piazza Sky med utsikt över Grömitz från takterrassen. På hotellet finns även två pubar, varav en har liveunderhållning. Vill du köpa med dig något till rummet har hotellet en liten butik med snacks och tilltugg.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Restaurang
- Pub
- Spa

Hitta hit

Hamburg når du på cirka två och en halv timme med bil.
Am Strande 35, 23743 Grömitz, Tyskland

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor