Hemtrevligt på Skånes charmiga kust

Abbekås Hotell & Hamnkrog, Abbekås

Dubbelrum

Charmigt och familjeägt boende på skånska sydkusten, inkl. frukost, trerätters och mer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -32% på hotellets priser ?
Parkering finns tillgänglig för en bil per rum och vistelse. Vänligen kontakta hotellet för mer information.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 3 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Utforska Skånes vackra landskap med boende på familjeägt och mysigt hotell, inklusive frukost, trerättersmiddag och mer

  • Njut av livets goda i lugn och ro: Mysfaktorn är hög och utsikten över vattnet underbar. Det finns bara åtta rum på hotellet, vilket skapar en personlig och gemytlig stämning. Här kan du umgås, ta det lugnt och känna dig precis som hemma.

  • Hemlagat på hamnkrogen: Här håller man den skånska fanan högt, men serverar både svenska och internationellt inspirerade rätter. Menyn förändras då och då, och kockarna lagar det de själva är sugna på. Maten kan du smälta med en promenad ner till stranden, som ligger några minuter bort.

  • Utforska Skånes landskap: Susa fram genom den idylliska naturen, stanna vid pittoreska gårdsbutiker, ät en god lunch på en kulinarisk ekokrog eller utforska det stora konstutbudet. Malmö ligger också i närheten om du suktar efter shopping och mysiga barer.

Faciliteter

- Restaurang
- Wi-Fi

Hitta hit

Hotellet ligger cirka 15 minuters bilresa från Ystad och Malmö når du på 50 minuter. Flygplatsen ligger en halvtimme från hotellet.
Skepparevägen 1, 274 56 Abbekås, Sverige

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor