Elegant boutiquehotell i hjärtat av Paris

Albert's Hotel, Paris, Frankrike

Upp till -59% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Classic-rum

Superior-rum

Superior-rum

Parisisk elegans i hjärtat av romantikens huvudstad, inkl. frukost 

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -59% på hotellets priser ?
Allmän parkering finns tillgänglig mot en extra avgift, som betalas på plats. 

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt. 

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 2 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts. 

Centralt beläget boutiquehotell i distriktet Republique, ett stenkast från Canal Saint-Martin och Place de la République, inklusive frukost

  • Tidlös parisisk elegans: Bo stilfullt i den eleganta hotellbyggnaden mitt i romantikens huvudstad. Koppla av i de ljusa och mysiga rummen och njut av den harmoniska atmosfären innan du beger dig ut i stadens brus.

  • Frukost och dryck på franskt vis: Börja dagen med en frukost bestående av färskpressad juice, hembakade pan au chocolat, croissanter och bröd innan du ger dig ut på äventyr i staden. Efter en händelserik dag kan du slå dig ned i den eleganta hotellbaren med ett glas vin medan du vilar dina trötta ben.

  • Ett stenkast från sevärdheter och nöjen: Här bor du centralt, men samtidigt rofyllt på bekvämt avstånd från stadens utbud. Upptäck Républiques restauranger och promenera till mysiga Marais - här finns något för de flesta smaker. När du vill utforska resten av staden är det bara att hoppa på metron.

Faciliteter

- Bar
- Luftkonditionering
- Wi-Fi

Hitta hit

Flygplatsen Paris Orly nås med bil eller taxi på ungefär 40 minuter. Från tågstationen Gare du Nord tar det cirka en halvtimme med kommunala färdmedel.
22 Rue du Grand Prieuré, 75011 Paris, Frankrike

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor