Femstjärnigt boende i Phuket

Aleenta Phuket Resort & Spa, Phuket, Thailand

Grand Deluxe Pool-villa

Grand Deluxe Pool-villa

Grand Deluxe Pool-villa

Romantisk paradisresort vid stranden i Thailand, inkl. frukost och mer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -38% på hotellets priser ?
Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 10 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Femstjärnig, prisbelönt resort med poolvillor, inklusive frukost och extra förmåner vid längre vistelser

  • Ett boende med det lilla extra: Loften och villorna på denna resort har mängder av utrymme där man kan njuta av livet i lugn och ro. De är avskilda tillflyktsorter av thailändsk minimalism, med hisnande utsikter över havet. Det är inte förvånande att hotellet har vunnit flera utmärkelser, inklusive ‘Best Luxury Beach Resort – Thailand’ och ’LUX Spa of the Year – Thailand’ i LUX Hotel & Spa Awards.

  • Perfekta semesterdagar i värmen: Ta en båttur till Phi Phi-öarna, dyk bland färgglada korallrev, gå på en spabehandling, slappa vid kanten av infinitypoolen och se solen gå ner över Andamansjön och den orörda stranden. På en så vacker plats som Phuket finns det inget slut på paradisupplevelser.

  • En resa genom det asiatiska köket: Hotellets restauranger tar med dig på en härlig smakresa. Rätterna är hälsosamma och fulla av thailändska kryddor. Ät på strandnära The Edge, provsmaka det regionala köket på The Natai eller ge vistelsen en touch av magi genom att boka in en romantisk, privat middag.

Faciliteter

- Två restauranger
- Spa
- Pool
- Yoga, pilates och Muay Thai-kurser

Hitta hit

Flygplatsen ligger cirka 30 minuter bort med bil.
33 Moo 5, Khok Kloi, Takua Thung District, Phuket, Thailand

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor