Modernt hotell i Lloret de Mar

Alegria Santa Cristina, Lloret de Mar, Spanien

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Dubbelrum

Dubbelrum

Dubbelrum

Dubbelrum

Dubbelrum

Dubbelrum

Dubbelrum

Toppfräscht hotell i boutiquestil på Costa Brava, inkl. frukost, halvpension eller all-inclusive

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -23% på hotellets priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 1 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. 

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt. 

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 9 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts. 

Modernt hotell med restaurang och poolbar nära stranden i populära Lloret de Mar i nordöstra Spanien, inklusive frukost, halvpension eller all-inclusive

  • Restaurangens varierade buffé: Se fram emot att äta fräscha och varierade rätter i hotellets restaurang till frukost, lunch och middag. Du kan välja på ett urval av specialiteter från Medelhavet som tillagats med inspiration av det franska köket. Från baren beställer du goda spanska viner eller andra drycker.

  • Njut av sol och bad: Tillbringa en skön och avkopplande dag i värmen vid poolområdet där du kan beställa drinkar i poolbaren och inta någon av de sköna solstolarna. Om du lockas av Medelhavets svalkande vatten finns sandstranden i Lloret de Mar bara några minuters promenad bort.

  • Upptäck vackra Costa Brava: Med Lloret de Mar som bas har du ett bra utgångsläge för att upptäcka en av Spaniens mest populära kuststräckor. Besök den mysiga fiskebyn Cadaques, ät gott på Gironas gastronomiska restauranger eller spendera en heldag med shopping i närliggande Barcelona.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Parkering
- Pool
- Bar
- Restaurang
- Tvättservice

Hitta hit

Till den internationella flygplatsen El Prat i Barcelona tar det cirka en timme att köra och till Girona-flygplatsen är det cirka 30 minuters resa med taxi.  
Roca Grossa, 2, 17310 Lloret de Mar, Spanien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor