22 erbjudanden

All-inclusiveresor

All-inclusive med TravelBird är helt klart det mest bekväma resealternativet. Med en enda bokning har du precis allt du behöver för resan.
Utvalda filter:
22 erbjudanden
Filter Återställ

Är du en av dem som gillar du att få allt serverat på hotellet? Du är inte ensam om att vilja lyxa till semestern med en paketresa där allt ingår! Intresset för resor med all-inclusive har kraftigt ökat den sista tiden. Efter ett par år, då många föredrog att pussla ihop sina egna upptäcktsfärder, har trenden vänt och allt fler väljer att boka all-inclusive där säkerhet, prismedvetenhet och bekvämlighet står i fokus. Den ökande efterfrågan speglas definitivt i utbudet, som bara blir bredare och bredare! Denna form att resa lämpar sig särskilt bra för familjer, då det ofta handlar om semestrar på större hotellkomplex, vilka ofta arrangerar roliga aktiviteter för barn, som i sin tur tillåter kvalitetstid för de vuxna. Konceptet all-inclusive kallas ibland för “Semester utan plånbok”, vilket gör det lätt att undvika att pengar faller genom fingrarna på småutgifter som glass och pooldrinkar. Detta är extra tacksamt då du slipper ta diskussioner om vart ni ska äta och hur mycket det får kosta. Bekvämligheten är total då ni kan sätta er vid dukat bord varje dag, utan att behöva oroa er för notan.

Håll koll på resebudgeten

Att resa all-inclusive är perfekt dig som söker maximal avslappning på semestern. Då inga extra kostnader tillkommer är det dessutom optimalt för att hålla koll på resebudgeten!

Eftersom allt ingår kan du lämna plånboken hemma på semestern. För att garantera att du blir så nöjd som möjligt rekommenderar vi att titta närmare på hur många stjärnor hotellet har - fler stjärnor betyder ofta bättre kvalitet och större utbud på de. Resor med all-inclusive kan ofta verka dyrare än resor med halvpension när man jämför utgångspriserna. En all-inclusive är dock ofta billigare i längden, eftersom inga extra kostnader för mat, dryck eller tilltugg tillkommer - allt du vill äta, dricka och smaska på är ju redan inkluderat i bokningen! Aftonbladet skriver i sin resebilaga att all-inclusive ofta är det billigaste semesteralternativet, framförallt för barnfamiljer. Mat, dryck och glass blir lätt en betydande utgift under en resa, vilket du undviker på en semester där allting redan ingår och där du inte behöver bry dig om pengar när du ska äta eller dricka på hotellet. Allt detta gör en resa med all-inclusive till ett prisvärt alternativ, där du redan vid bokningstillfället vet hur mycket din semester kommer att kosta.

Mer än exotiska resmål

Fler destinationer erbjuder nu extra allt! Sök mellan lyxiga resorter i Karibien, snöiga skidresor i Alperna och soliga semesterfavoriter, som Grekland eller Turkiet.

De bästa resorna med all-inclusive går inte bara till exotiska långväga destinationer längre. Utbudet är bredare än någonsin, som nu även inkluderar mängder av Europeiska turistorter. Unna dig allt och mer därtill på en lyxig resort i någon av Medelhavsländerna, eller nära någon av Alpernas många fantastiska skidbackar! Tidigare var det mest charterresenärer, som på vintern reste till Karibien eller Mexiko, som valde resor där allt ingår. Nu köper allt fler resor med all-inclusive - även till Sydeuropa, noterar Borås Tidning. Destinationerna varierar dock beroende på säsongen: Under vintern är det populärare att resa till varma destinationer som Kap Verde, Kanarieöarna eller till och med någon av de Karibiska öarna. Detta är på grund av att Medelhavsländerna inte alltid kan garantera de efterlängtade temperaturerna och soldagarna under vinterhalvåret. Men under våren och sommaren blir det varmare runt Medelhavet, och Turkiet och Grekland är de länder som toppar listorna bland svenska resenärer.

Semester i en klass för sig

All-inclusive i toppklass hittar du på lyxiga resmål som Mexiko och Karibien, men även Egypten, Turkiet och Grekland har blivit särskilt uppmärksammade för sitt fantastiska hotellutbud!

Bli proffs på all-inclusive. Ha koll på vad du kan förvänta dig av din resa innan du bokar, för att garantera att du blir nöjd och semestern lyckad! Precis som vissa städer lämpar sig bättre för cityresor, finns det också specifika destinationer som passar särskilt bra för en resa med all-inclusive. Expressen har tillsammans med Tripadvisor listat världens 25 bästa resorter med all-inclusive. Listan domineras av lyxiga resmål i Karibien och Mexiko, men även anläggningar i Egypten och Grekland tillhör den absoluta världstoppen. Det är viktigt att veta att vad som ingår vid all-inclusive varierar beroende på destination och hotell. Läs därför alltid mer om vad som gäller för just det hotell du valt, innan du bokar.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter