erbjudanden

All Inclusive Rhodos

En all inclusive Rhodos-resa tillsammans med TravelBird tar dig till den grekiska paradisön med god mat och vackra stränder!

En solsäker destination med tzatziki, härliga stränder och historiska sevärdheter är Rhodos i ett nötskal. Med oss har du chansen att åka iväg på en avkopplande semester och fylla magen med godheter medan du latar dig på stranden.

En sak som är säker är att du alltid kan räkna med Rhodos som ett semester- och solparadis. Det här är ett fantastiskt himmelrike för dig som gillar strand, bad och avkopplande dagar, men även en trevlig plats för dig som gillar historiska sevärdheter. Solsken och sköna stunder vid kusten i all ära, men ett kök som det grekiska är nästan oslagbart och det som gör hela resan till den bästa tänkbara. En semester som är all inclusive på Rhodos är därmed ett av de bästa alternativen för dig som älskar det grekiska köket lika mycket som vi. Att sedan kunna kombinera det med det härliga klimatet och vackra omgivningar är som ett stort plus i kanten. Detta är inte bara ett bekvämt alternativ, utan även en väldigt lyxig variation av en semester. Prova på många olika maträtter och drycker, testa dig fram och finn din favorit. Här finns det mycket att välja mellan och vi är bombsäkra på att just du hittar något som faller dig i smaken.

Tack vare möjligheten att äta sig mätt varje dag under semestern finns det mycket energi till att utforska ön och dess godbitar i form av sevärdheter. Lindos det vita huset från 1700-talet, Sianna den mysiga bergsbyn, Kamiros det kända minnesmärket från antiken, Petaloudes den fantastiska fjärilsdalen och Rhodos stad som i sig är en stor attraktion. Som du märker erbjuder Rhodos hela paketet och vi garanterar dig en minnesvärd semester som du sent glömmer. Här finns så mycket att se, så mycket att smaka på och så mycket att uppleva. Det kan helt enkelt inte bli bättre än så här!

Ett klassiskt grekiskt kök

Rhodos erbjuder en utomordentlig kulinarisk sida.

Den grekiska ön erbjuder det världskända köket som vi alla älskar. Här finner du gott om godheter att prova på och vi tipsar om specialiteter som du inte får missa under din vistelse på Rhodos.

Vad vore en resa utan den goda maten? Ett främmande land innebär en ny kultur att utforska och den kulinariska sidan av varje kultur är som ett stort steg in i den. Vad lokalbefolkningen äter säger mycket om landets traditioner och levnadssätt. Det grekiska köket är väldigt enkelt samtidigt som det är fräscht och hälsosamt. En vistelse som är all inclusive på Rhodos är därmed det bästa alternativet för dig som gärna kombinerar en mätt mage med ett lugnt sinne. Mat, sol och strand - en vinnande kombination som är svårslagen!

I Grekland älskar man att njuta av långa måltider tillsammans med nära och kära. Här delar man på många små rätter istället för att bara beställa en per man. Detta tapas-liknande evenemang kallas för “mezedes” i Grekland och fungerar på ungefär samma sätt. På detta sätt får alla prova på många olika rätter och det kan handla om allt från grekisk sallad och tzatziki till souvlaki, bläckfisk och grönsaker. Det grekiska köket består av oändligt många godheter och vi garanterar att det finns något just för dig och din smak. Vitlöksbröd, räkor, mussaka, fetaost och så vidare… Här finner du allt från det bästa fisk och skaldjursbordet till det godaste grillbordet. Här behöver du inte gå omkring och vara hungrig - en semester där mat och dryck är inkluderat garanterar en mätt mage - speciellt på Rhodos!

Ouzo - en grekisk symbol

Här finner du goda drycker av hög kvalité som daterar tillbaka till antikens Grekland.

Passa på att smaka på dessa grekiska drycker när du en gång är på en resa där det är medräknat i priset.

Släck törsten så ofta du hinner under en resa som är all inclusive på Rhodos. Greker gillar att styra igång festligheter där man samlas för att skratta och ha roligt ihop. ‘Ouzo’ är en av de mest kända dryckerna som folk förknippar med Grekland. Drycken som daterar tillbaka till början av 1800-talet blandas oftast tillsammans med en skvätt vatten, vilket ger drycken en vit färg. Oftast dricks det tillsammans med småplock, såsom färsk fisk, oliver eller fetaost. ‘Ouzito’ är däremot en cocktail-variant av ‘ouzo’ som grekerna själva jämför med mojitos. Smaka även på ‘retsina’, drycken som anses vara lite av Greklands nationaldryck och har tillverkats i mer än 2000 år. Grekland är även ett av världens äldsta vinproducerande länder som går tillbaka i tiden hela 6500 år. Under antiken producerade så gott som alla hushåll vin och slutligen började man använda vin vid byteshandel. Det goda klimatet bidrar till Greklands möjlighet att producera en stor variation av högklassigt vin. Det är bara att fråga personalen; de hjälper dig mera än gärna att hitta det rätta vinet till din måltid.

Om du däremot föredrar drycker utan alkohol behöver du inte oroa dig. En semester med mat och dryck medräknat i priset garanterar dig ett stort sortiment att välja mellan. Det är bara att prova dig fram tills du hittar rätt. Törstiga stunder är något du kan glömma då du befinner dig på Rhodos!

Varför all inclusive?

Bekvämt och lyxigt.

Det finns många anledningar till varför en resa där mat och dryck är medräknat i priset är det bästa sättet att resa.

Satsa på en semester som är all inclusive på Rhodos och bli av med oron över hur mycket saker och ting kommer att kosta under din resa. En av de mest komplicerade faktorerna som spelar en stor roll när man bokar en resa är givetvis kostnaderna. Då du reser till ett främmande land kan det ibland vara svårt att förutspå hur mycket pengar som kommer att gå under semestern, därför är en resa där mat och dryck är medräknat i priset väldigt behändigt. Föreställ dig tanken om hur skönt det skulle vara att kunna lämna plånboken på rummet och bara gå ner till restaurangen. En sådan resa innebär även att hela hotellet tar väl hand om dig. Hela personalen är medveten om att du är där för att få det mesta ut av din semester och därmed vill de se till att du har det så bra som möjligt.

Eftersom den kulinariska delen är medräknad i priset har du även chansen att prova på nya saker som plånboken inte annars skulle tillåta. Om du besöker en utomstående restaurang finns det alltid en risk att du inte gillar maten, men under en sådan här semester är det bara att beställa en ny portion om denna inte faller dig i smaken. Det är din rätt som gäst på ett hotell där allt är inkluderat. Tänk också på att rumservice är med i priset och det samma gäller din älskade minibar. Sist men inte minst; säkerheten. En vistelse i ett annat land som är all inclusive tillbringar en avslappnande känsla där bekvämligheten glänser. Nu behöver du inte fundera på vart du skall gå och äta och var de bästa platserna är belägna. Enklare och bättre än så här blir det inte - speciellt på Rhodos!

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter