All-inclusive-semester på kroatiska Krk

Falkensteiner Hotel Park Punat, Punat, Kroatien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-rum med balkong

Punat

Modernt havsnära hotell med pool och aktiviteter på Krk, med all-inclusive och mer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -21% på marknadens priser ?
I all-inclusive ingår frukost-, lunch- och middagsbuffé, temakvällar med buffé, show cooking-stationer, lätt lunchbuffé samt drycker till måltiden (lokalt öl, vin, vatten, alkoholfria drycker, kaffe och te).

Vänligen notera att en stadsskatt på 1,20 EUR per person och dag tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Parkering finns tillgängligt utan extra kostnad.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 14 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts. 

Bo på modernt semesterparadis på ön Krk i Adriatiska havet, med all-inclusive och mer

  • Checka in, packa upp och slappna av: Falkensteiner Hotel Park Punat erbjuder allt det där man vill ha på semestern – sol, bad, upplevelser och en hel del avkoppling. Soliga dagar tillbringar du i en solstol med en svalkande drink i handen på solterrassen eller vid det stora poolområdet.

  • Ge dig ut på jakt efter den perfekta stranden: Vill du hellre njuta av dopp i havet är det nära till flera stränder i Punat. Eftersom ön Krk är känd för de vackra stränderna längs med öns kust rekommenderas att utforska fler delar av ön och kanske hitta din egen strandfavorit.

  • Nya och välkända smaker för alla smaker: Hotellets restaurang erbjuder många valmöjligheter för såväl frukost, lunch som middag. I bufférestaurangen kan du avnjuta internationella rätter och prova på den lokala kroatiska matkulturen där mycket inspiration hämtats från det italienska köket. Hotellet har också ett välsorterat utbud av viner från regionen.

Faciliteter


- Restaurang
- Pool
- Sport- och fritidsaktiviteter
- Vattenaktiviteter
- Fitnesscenter
- Kvällsunderhållning
- Biluthyrning

Hitta hit

Hotellet ligger centralt i staden Punat på ön Krk. Närmaste flygplats är Rijeka som ligger drygt 40 minuters körväg från Punat.  
Obala 102, Punat 51521, Kroatien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor