Alpresor

Susa fram i pudersnön eller upplev utmanande vandringar i gröna bergskedjor. Hos TravelBird hittar du alla typer av härliga alpresor!

Erbjudanden

Välj avresedatum
13 erbjudanden
Vill du resa till Alperna? De vackra bergen är optimala för både skidåkning och vandring.

Föreställ dig själv stående på toppen av ett berg, spejandes ut över ett grönskande och bergigt landskap. Solen skiner och du är härligt utmattad av den prövande och äventyrliga vandringen, men det är värt det när ni sitter där helt ensamma och äter lunch till en utsikt som hör hemma på ett vykort. Luften är sval och frisk, solen värmer och det blir knappast härligare än så här att vandra i Alperna. Kanske vill du resa till Österrike, eller är det i de franska Alperna du vill vandra? Se vilka av TravelBirds naturspäckade alpresor som lockar dig mest!

Vandra i Österrike

Med de vackra miljöerna, den goda maten och de gemytliga människorna är en vandringssemester i Österrike en riktig drömresa.

Njut av att komma bort på en naturskön semester där ni får uppleva magisk natur i kombination med äventyrliga vandringar.

Bad Gastein, Wagrain-Kleinarl eller Zell am See - i Österrike finns lika många vandringsresor som det finns bergstoppar.

Välj den destination som passar dig bäst. Kanske vill du åka till härliga Salzburg, se miljöerna där Sound of Music spelades in och samtidigt njuta av stadsliv i kombination med vackra bergsknallar? Vill du vandra i närheten av vatten? Då är Zell am See något för dig. Området erbjuder ett smörgåsbord av allt man vill uppleva i Österrike och naturparadiset är späckat med alper, glaciärer, spegelblanka sjöar och vackra dalgångar.

Alperna under vintern

Alperna bjuder på skidåkning i världsklass, där milslånga backar och värmande sol gör skidsemestern oförglömlig!

Drömmer du - precis som oss på TravelBird - om resor till Alperna i vinter?

Solsken, afterski, varm choklad och så klart: lyxig skidåkning. Oavsett om du är nybörjare eller proffs, skid- eller snowboardåkare, så har alperna något för dig. Njut av pudersnö, mängder av pister och framförallt en riktigt härligt sportig semester. Besök Val d'Isere i de franska Alperna, Zermatt i de schweiziska, St. Anton i de österrikiska eller kanske Courmayeur i de italienska Alperna. Det enorma bergsområdet som går under namnet Alperna har ett oräkneligt antal pister, backar och bergstoppar.

Alperna under sommaren

Grönskande berg, strålande sol, iskall öl, ljumma vindar och fågelkvitter - alpresor under sommaren har allt man kan önska.

Lata dagar på stranden i all ära, men ibland är det roligare med ett äventyr på semestern!

Att uppleva bergen och omgivningarna i Alperna på sommaren är något alldeles extra. Du färdas gärna till fots och kan njuta av att vara ett med naturen, där luften är helt tyst och oförstörd, utan ljud från bilar och andra fordon. Ta en semester till Alperna och upplev vandring utöver det vanliga och njut av att spendera dagarna bestigandes berg som är som tagna ur en tavla. Stanna till för en picknick och ät något gott medan ni spejar ut över ett magiskt bergslandskap. Ja, det är definitionen av livskvalitet!

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter