Grekisk semesterpärla vid havet

Amantes Villas and Suites, Nikiti, Grekland

Two eller Three Bedroom-villa med privat pool

Two eller Three Bedroom-villa med privat pool

Two eller Three Bedroom-villa med privat pool

Two eller Three Bedroom-villa med privat pool

Two eller Three Bedroom-villa med privat pool

Deluxe Pool View Juniorsvit

Deluxe Pool View Juniorsvit

Deluxe Pool View Juniorsvit

Deluxe Pool View Juniorsvit

Deluxe Pool View Juniorsvit

Drömmigt och naturskönt boende med privat strand i grekiska Nikiti, inkl. frukost m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -35% på hotellets priser ?
Parkering finns tillgänglig mot en extra avgift som betalas direkt till hotellet. Förbokning krävs. 

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 24 december 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Bo i en elegant villa eller svit med hisnande utsikt över Egeiska havet på hotell med utomhuspool, bar och strand, inklusive frukost, en flaska vin, frukt och extra förmåner

  • En semester med guldkant: Här väntar en exklusiv semester i en elegant villa eller svit med alla bekvämligheter du kan önska. Hotellet är vackert inrett i en modern och sofistikerad stil med snygga designmöbler och har ett glassigt poolområde.

  • Kombinera avkoppling med äventyr: Ta på dig badtofflorna och gör dig redo för en härlig dag på stranden. Från hotellet tar det bara några minuters promenad till det klarblå havet. Om du är sugen på lite mer fartfyllda aktiviteter finns en rad vattensporter att välja mellan i Nikiti. Varför inte passa på att ta en dykkurs?

  • Rofyllt läge ett stenkast från Nikiti: Njut av den underbara utsikten över grönskan och Halkidikis kristallklara hav. Varva lugnet med en tur till centrala Nikiti eller den mysiga semesterorten Sarti där du hittar både stränder, restauranger och butiker.

Faciliteter


- Pool
- Bar
- Wi-Fi
- Strand

Hitta hit

Hotellet ligger ungefär en timme med bil från flygplatsen i Thessaloniki.
Ανώνυμη οδός, 630 88, Grekland

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor