Förstklassig golfresort i Portugal

Amendoeira Golf Resort, Alcantarilha, Algarve, Portugal

Upp till -45% Idag På utvalda erbjudanden.

Plats för fler än två vuxna Plats för fler än två vuxna

Mer plats åt alla – perfekt för familj och vänner

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Two Bedroom-lägenhet

Two Bedroom-lägenhet

Two Bedroom-lägenhet

Two Bedroom-lägenhet

One Bedroom-lägenhet

Two Bedroom-lägenhet

Two Bedroom-lägenhet

One Bedroom-lägenhet

One Bedroom-lägenhet

Two Bedroom Duplex-lägenhet

Two Bedroom Duplex-lägenhet

Boende med golfbanor ritade av Nick Faldo och Christy O’Connor Jnr, inkl. frukost eller halvpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -45% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 23 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Upplev golf så som den ska upplevas, med två utmanande banor i det dramatiska landskapet på den portugisiska solkusten, inklusive frukost eller halvpension

  • Ett paradis för golfaren: Hotellet ligger mitt emellan de två högklassiga banorna Oceanico Faldo Course och Oceanico O’Connor Jnr. Arkitekterna, som även gett banorna deras namn, behöver knappast någon närmare presentation för den golfintresserade. Med områdets dramatiska natur kräver banorna både rätt strategi och precision, vilket ger många härliga utmaningar på rundan.

  • Stort utbud av service och aktiviteter: I klubbhuset finns restaurang, bar, en lounge och en stor terrass med utsikt över golfbanorna. I shoppen kan du till exempel köpa vatten och nybakat bröd att ta med ut på rundan. På området finns också pool, fotbollsplan, tennisbanor och gym om du vill testa dina färdigheter i andra sporter.

  • Känn dig som hemma: Ditt boende är utrustat med alla moderna bekvämligheter du kan tänkas behöva. Allt från ett modernt kök till tvättmaskin för att fräscha upp golfkläderna till nästa dags runda. Den egna och möblerade terrassen är utmärkt för att fira dagens resultat med en öl eller drink.

Faciliteter


- Tre golfbanor
- Utomhuspool
- Fotbollsplan
- Sport- och fitnesscentrer
- Restaurang
- Bar

Hitta hit


Faros flygplats ligger ungefär 35 minuters bilväg från hotellet. 
Morgado da Lameira, 8365-302 Alcantarilha, Algarve, Portugal

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor