Modernt boutiquehotell i Wien

Andaz Wien am Belvedere, Wien, Österrike

Upp till -55% Idag På utvalda erbjudanden.

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Andaz Deluxe-svit

King Bed-rum

Väldesignat boende med bastu och takterrass nära Belvedere-slottet, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -55% på hotellets priser ?
Parkering finns tillgänglig mot en extra avgift på 40 EUR per dag, som betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 5 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts. 

Elegant boutiquehotell med restaurang, bastu och takterrass vid Wiens centralstation, nära Belvedere-slottet, inklusive frukost

  • Lokalt och modernt på tallriken: Hotellets restaurang serverar modern österrikisk gastronomi, med en blandning av säsongsbetonade, klassiska och urbana rätter, som dukas upp på noga utvalda fat i en elegant miljö. Till maten kan du bland annat beställa österrikiskt vin, öl, cocktails och Wiens traditionella kaffespecialiteter.

  • Cocktails med utsikt under stjärnorna: Hotellets bar ligger på takterrassen. Den är inspirerad av Skandinavien och norrskenet, med ljus och stilren design, en öppen spis för kyliga dagar och spännande cocktails som knyter an till det nordiska temat. Härifrån har du vacker utsikt över staden och stjärnhimlen.

  • Wellness för kropp och själ: Hotellet erbjuder bastu, gym och vilorum, för dig som vill kunna träna och ta hand om kroppen under semestern. Dessutom finns det ett hälsoinriktat café med inspiration från cyklistvärlden, som serverar autentiska lättare rätter och wienskt kaffe.

Faciliteter

- Bar
- Bastu
- Gym
- Restaurang
- Terrass

Hitta hit

Hotellet är centralt beläget i Wien, nära buss och spårvagn samt ett stenkast från centralstationen. Till Wiens flygplats är det en halvtimmes resa, med bil eller med kollektivtrafiken. 
Arsenalstraße 10, 1100 Wien, Österrike

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor