1 erbjudande

Annat

Skäm bort någon du tycker extra mycket om med ett presentkort på TravelBird. Ge bort en perfekt present med gränslösa valmöjligheter!
Se mer:
Utvalda filter:
1 erbjudande
Filter Återställ

Vi har någonting för alla!

Ge bort en upplevelse med TravelBird istället! Det kommer garanterat att generera mer lycka än någon annan pryl du hittar och du kan dessutom lägga dig i precis den prisklass som passar dig. Är det 100:- som känns lagom? Eller är det kanske älsklingen som fyller år? Då kan ett presentkort på 1000:- vara mer passande - kanske utnyttjar ni det tillsammans till och med!

Den perfekta gåvan

Oavsett hur generöst presentkort du väljer att ge bort, så är det garanterat den perfekta presenten - för vem blir inte glad av en resa?

Födelsedagar, bröllop och andra festliga tillfällen kallar alla för den perfekta gåvan och vad passar bättre än en upplevelsepresent? Känns det tråkigt att komma med en blomma eller en flaska vin? Varje år passerar ett flertal tillfällen som var och en kräver en passande present. Låt TravelBird göra det enkelt för dig genom och ge bort ett presentkort på allt mellan 100 och 1500 kronor.

Upplevelser är överlägsna som presenter - de dammar inte och ger varma minnen som håller livet ut. Med ett presentkort ger du inte bara bort en fin gåva utan uppmuntrar också mottagaren att skapa glädje och livskvalitet, vilket i slutändan är mycket mer värt än en chokladask.

En gåva - tusen möjligheter

Att ge bort något som garanterat är uppskattat kan vara svårt, eftersom alla gillar olika, men ett presentkort gör alla nöjda.

Försäkra dig om att göra din partner, mamma eller pappa nöjd genom att själva låta dem välja vad presentkortet ska användas till. Slipp stressen att hitta den bästa julklappen eller födelsedagspresenten. Allt eftersom att vi blir äldre blir det svårare och svårare att bli glad för en pryl. Saker får vi nog av, men upplevelser och minnen för livet blir vi aldrig trötta på. En resa till Malta eller Nepal? Slipp ta beslut och låt din vän själv bestämma vart resan går. Kanske suktar han eller hon efter ett spapaket bort från vardagsstressen allra mest? Valmöjligheterna är ändlösa - inspireras av TravelBirds många och unika erbjudanden!

Fått ett presentkort?

När du har haft turen att få ett presentkort vill vi berätta hur du använder det på enklaste och bästa vis.

Förvandla ditt presentkort till en resa och njut av äventyret! - Din gåva innehåller en kod, som du kan skriva in och aktivera på http://travelbird.se/?coupon=grattis-till-presentkortet - När du aktiverat koden kommer du automatiskt till TravelBirds hemsida. - Inspireras av de olika resorna och välj det erbjudande som du vill nyttja ditt gåva på. - Värdet av din gåva dras automatiskt av från priset när du klickar på “Boka nu”. - Efter genomförd bokning får du ett bekräftelsemail. - Nu är det bara att se fram emot din resa!

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter