Designhotell på italienska landsbygden

Antonello Colonna Resort & Spa, Labico, Italien

Upp till -49% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Rom

Deluxerum

Castelli Romani

Rom

Lago di Albano

Femstjärnigt designhotell med spa och prisbelönt restaurang, inkl. frukost och spatillgång

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -49% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den xx augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Femstjärnigt hotell på italienska landsbygden, med fint spa och gourmetrestaurang, inklusive frukost, välkomstdrink, spatillgång och mer

  • Bo på den italienska landsbygden: Antonello Colonna Resort & Spa ligger omgivet av fält och vinrankor. Det är ett femstjärnigt, futuristiskt hotell med en helt unik kreativ design och atmosfär. Ditt rum har fönster från golv till tak och egen utgång till den stora parken.

  • Fokus på mat: På hotellet finns en prisbelönt restaurang där du kan njuta av verkligt vällagade rätter av den välkända kocken och mångsysslaren Antonello Colonna som också äger hotellet. Varför inte göra en utflykt längs den romerska gamla matgatan Roman Via Labicana? Den sträcker sig från Colosseum i Rom ända till Labico.

  • Koppla av på hotellets spa: Välj en skön behandling, ta ett dopp i inomhuspoolen och känn hur välbefinnandet stiger. På hotellet finns även ett galleri med olika utställningar, som passar perfekt in i den här kreativa miljön.

Faciliteter

- Restaurang
- Spa
- Wi-Fi

Hitta hit

Rom Fiumicino ligger cirka en timme bort med bil. 

Bra att veta

Spaet är öppet 10.00-20.00 och den sista bokningsbara tiden är 19.00.
Vänligen notera att hotellet endast tar emot gäster över 10 år och endast gäster över 14 år är tillåtna i spaet.

Via Valle Fredda 52, 00030 Labico, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor