Rofyllt vuxenhotell på Algarvekusten

Aqua Pedra dos Bicos, Albufeira, Portugal

Endast för vuxna Endast för vuxna

Avkoppling på ett hotell för endast vuxna gäster

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior Sea View-rum

Bo på ett fyrstjärnigt designhotell nära stranden i vackra Albufeira, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -35% på hotellets priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 8 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Stilfullt hotell för vuxna med pool, spa, takterrass och direkt tillgång till stranden i idylliska Albufeira, inklusive frukost

  • Vackert och grönskande poolområde: Vi gissar att du kommer att tillbringa många timmar vid hotellets två pooler som är omringade av pinjeträd. Slå dig ner i en skön solstol och njut av lugnet och den ljumma havsbrisen medan du släcker törsten med en fruktig cocktail från poolbaren.

  • Varva avkoppling och aktiviteter: Hotellet erbjuder ett utförligt aktivitetsprogram med bland annat ridning, cykling, båtturer och vattensporter. När du har tröttat ut dig ordentligt lockar takterrassen med välbehövd avkoppling och en fantastisk utsikt över havet och tallskogen.

  • Spa med japanska behandlingar: På hotellets spa, Genki Wellness Center, kan du njuta av ett zen-likt lugn. Här erbjuds även massage och andra spabehandlingar i japansk anda.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Pooler
- Restaurang
- Barer
- Spa
- Strand
- Luftkonditionering

Hitta hit

Aqua Pedra dos Bicos ligger runt tio minuters bilresa från Albufeiras tågstation och runt 40 minuter från Faro flygplats. Du kan även köra till Lissabons flygplats på drygt två timmar eller ta tåget från Lissabon till Albufeira på runt tre timmar.
Santa Eulália, 8200-381 Albufeira, Portugal

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor