Art deco-elegans i hjärtat av Chicago

St. Jane Hotel, Chicago, USA

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

St Jane Dubbelrum

St Jane King-rum

Juniorsvit

Stilfullt boende nära Magnificent Mile och Willis Tower, med restaurang och café

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -30% på hotellets priser ?
Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 15 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Exklusivt hotell i skyskrapa nära Magnificent Mile och Millennium Park, med restauranger och café

  • Upplev Chicago på en tallrik i brasseriet: Hotellets restauranger serverar rätter som är inspirerade av antingen Jamaica eller Chicagos mångsidiga matkultur. I det soldränkta caféet som hänger ihop med brasseriet kan du börja dagen med frukost och väl tillredda kaffedrycker. Hit kommer både hotellgäster och lokalbefolkning.

  • En blinkning till Chicagos historia: Hotellet är exklusivt inrett med art déco-influenser och inhyst i en imponerande skyskrapa som kröns av ett torn. Här landar du snart i den rätta stämningen för att upptäcka ”Vindarnas stad”, som även förknippas med gangsterbossen Al Capone och hans likar under tidigt 1900-tal.

  • Perfekt läge med nära till flera sevärdheter: Hotellet är beläget på den berömda Michigan Avenue, strax söder om det fashionabla och berömda shoppingstråket Magnificent Mile. Härifrån når du enkelt flera av Chicagos mest spännande och ikoniska sevärdheter. Du har även nära till Chicago Riverwalk, för härliga morgonpromenader och löprundor.

Faciliteter

- Bar
- Café
- Restaurang

Hitta hit

St. Jane Hotel är beläget i hjärtat av Chicago, nära flera busshållplatser och Millennium Station. Till O’Hare-flygplatsen är det en halvtimmes bilfärd, eller en timmes resa med kollektivtrafiken.
230 N Michigan Avenue, Chicago, Illinois 60601, USA

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor