Elegant boutiquehotell i New York

Arthouse Hotel New York, New York, USA

Plats för fler än två vuxna Plats för fler än två vuxna

Mer plats åt alla – perfekt för familj och vänner

Standard Queen-rum

Deluxe Dubbelrum

Exklusivt boende på Upper West Side, med restaurang och vinbar, nära Central Park

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -33% på hotellets priser ?
Vänligen notera att en resortavgift på 39 USD (plus skatt) per rum och vistelse tillkommer och betalas direkt till hotellet. I avgiften ingår inrikessamtal, Wi-Fi, tillgång till fitnesscenter dygnet runt, tillgång till businesscenter, välkomstcocktail, flaskvatten på rummet per dag, samt tillgång till utvalda events i området.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 29 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Exklusivt boutiquehotell med två restauranger och vinbar på Upper West Side, nära Central Park och naturhistoriska museet

  • Spännande smakupplevelser i två restauranger: Hotellets restauranger är inbjudande och bekvämt inredda, med stor känsla för detalj. Här serveras norditalienska och moderna kinesiska specialiteter. Bland annat kan du njuta av autentisk pizza, respektive dim sums som dumplings eller huvudrätter som marinerade revbensspjäll med bok choy. När vädret tillåter finns det även sittplatser utomhus, mitt i det sprudlande folklivet på gatan.

  • Speakeasy-bar i lobbyn: Hotellets vinbar är inspirerad av speakeasies och klubbar i Harlem under 1920-talet, med en stor bar i zink, pianolounge, öppen spis, bokhyllor och en uteservering. Här serveras viner från gamla och nya världen samt öl och välblandade cocktails.

  • Exklusivt och stilrent hotell ett stenkast från Central Park: Hotellet är stilrent och exklusivt inrett, med ett spännande läge i de mysiga kvarteren på Upper West Side. Härifrån är det bara ett stenkast till Central Park, där du kan koppla av med promenader och löprundor, besöka museer och caféer, eller bara läsa en bok i skuggan på en av bänkarna, medan du smuttar på en take away-kaffe och äter en doughnut från en brun papperspåse.

Faciliteter

- Bar
- Restaurang

Hitta hit

Hotellet är beläget på Upper West Side i New York, nära tunnelbana och buss. Till flygplatserna Newark och JFK är den en timmes bilfärd vardera, eller en och en halv timmes resa med kollektivtrafiken. Flygplatsen LaGuardia når du på trekvart med bil, eller en timme och en kvart med allmänna färdmedel.
2178 Broadway, W 77th St, New York, NY 10024, USA

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor