Modern vistelse i spännande Krakow

Atelier ApartHotel, Krakow, Polen

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Dubbelrum

Dubbelrum

Fräscht hotell nära Krakows gamla stad, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -37% på hotellets priser ?
Det finns endast ett begränsat antal parkeringsplatser. Förbokning krävs.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 9 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Bo på modernt hotell i Polens charmiga kulturhuvudstad Krakow, inklusive frukost

  • Hotellets utmärkta läge: Atelier Aparthotel har ett lugnt och fridfullt läge mitt i centrala Krakow där du har närhet till det mesta. I området runt hotellet hittar du både restauranger, grönområden och närhet till flera kommunikationer.

  • Ät gott i gamla stan: Hotellet ligger nära de historiska delarna av Krakow som har ett stort utbud av matställen. Ät lunch eller middag på någon av de 500 olika krogarna som både erbjuder traditionella matupplevelser som exklusiv fine dining.

  • Upplev stadens rika kulturliv: Krakow är Polens kulturhuvudstad med ett stort utbud av teatrar och museum som lockar kulturälskare från hela Europa. Nära hotellet hittar du både stadens operahus och Krakow Variété Theatre.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Parkering
- Flygplatstransfer (mot avgift)
- Reception

Hitta hit

Till Krakows internationella flygplats tar det cirka 15 minuter med taxi.
Topolowa 40, 31-506 Kraków, Polen

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor