Autentisk riad i Marrakech

Riad Dar Alif, Marrakech, Marocko

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Deluxe Dubbelrum

Deluxe Dubbelrum

Deluxe Dubbelrum

Deluxe Dubbelrum

Deluxe Dubbelrum

Gästfavorit i marockansk stil med toppenläge i Marrakech, inkl. frukost och mer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -34% på marknadens priser ?
Om ni anländer sent till hotellet kommer middagen istället att serveras nästkommande kväll. 

Vänligen notera att en stadsskatt på 2,30 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. 

Allmän parkering finns tillgänglig mot en extra avgift på 2 EUR per dag. Reservation krävs ej.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 14 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

 

Ett modernt hotell i marockansk stil nära vackra palats och trädgårdar, inklusive frukost, en middag, marockansk fika och mer

  • Genuin och intim atmosfär: Hotellet är en typisk så kallad riad, ett marockanskt hus som gjorts om till hotell. Bakom den tunga trädörren döljer sig ett semesterboende som är modernt och byggt i traditionell marockansk stil. Du får bo i en personlig och intim atmosfär, då hotellet har plats för upp till 15 gäster samtidigt.

  • Takterrass för fika och svalka: För den som vill koppla av erbjuds en stilla oas vid den lilla poolen eller möjlighet till en kopp te och marockanska bakverk i loungesofforna på takterrassen. Där kan du också beskåda solnedgången och imponeras av de mäktiga Atlasbergen.

  • Lär känna det marockanska köket: Hotellet serverar kontinental eller marockansk frukost, med färsk frukt, bröd, juice och kaffe. Förutom lunch och snacks erbjuder restaurangen också marockansk middag som kan avnjutas under stjärnorna på takterrassen. Du kan också testa ett urval av de lokala marockanska rätterna tillsammans med hotellets ägare.

Faciliteter

- Restaurang
- Spa
- Pool
- Luftkonditionering
- Wi-Fi

Hitta hit

Flygplatsen i Marrakech tar 15 minuter att ta sig till med taxi.
17 Derb El Kheir berrima، Marrakech 40000, Marocko

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor