Avkopplande vistelse i sköna Provence

Grand Prix Hotel & Restaurant, Le Castellet, Frankrike

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Standardrum

Standardrum

Standardrum

Toulon

Marseille

Marseille

Upplev pittoreska Provence på fräscht hotell med pool, nära flera städer, inklusive frukost och mer

Mitt i triangeln mellan Marseille, Aix-en-Provence och Toulouse hittar du idyllisk fransk landsbygd där Grand Prix Hotel bjuder in till en avkopplande vistelse. Du sover gott i sköna sängar i de stora och välinredda rummen och kan njuta av lugnet, tystnaden och naturen vid hotellets poolområde och låta stressen rinna av. I Provence är den franska matkulturen alltid närvarande och du kan bege dig till hotellets Le Pitlane för vällagade rätter som låter dig prova de äkta franska smakerna.

Den närliggande byn Le Castellet är en riktig pärla på den vackra franska landsbygden med typisk provensalsk stil. Tänk dig en hel del charm med stenbyggnader och små torg samt mysiga små restauranger, butiker och möjlighet att lyssna på levande musik. Hotellet ligger dessutom alldeles intill Formel 1-banan Circuit Paul Ricard, ofta omtalat som en av Europas mest pittoreska racerbanor.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor