Avkopplande vuxenhotell på Mallis

Sentido Tucan – Adults only, Cala d’Or, Mallorca, Spanien

Endast för vuxna Endast för vuxna

Avkoppling på ett hotell för endast vuxna gäster

Standard Double Partial Sea View-rum

Standard Double Partial Sea View-rum

Modernt vuxenhotell med underbar utsikt över den vackra Cala d'Or-bukten, med all-inclusive

Sentido Tucan är beläget i den pittoreska bukten Cala d'Or, som ligger ungefär en timmes bilresa från Mallorcas flygplats. Semesterorten är mycket vacker med väldigt få höga byggnader och har visat sig vara en populär turistdestination. Hotellet tar enbart emot vuxna och passar par som vill ha total avkoppling, men ändå ha närhet till restauranger och barer.

Det moderna hotellet erbjuder utsikt över Cala Gran-stranden, som ligger bara några minuters promenad från hotellet. Sanden är vit och mjuk och skapar en underbar kontrast till det klarblåa havet. Där kan du testa på kajakpaddling, dykning, paddleboarding och många andra vattensporter. Det går även att boka en båttur därifrån till en av Mallorcas många vikar och stränder och hotellet är en perfekt utgångspunkt för att utforska ön. För den som hellre kopplar av med en bra bok och cocktail från poolbaren passar hotellets stora utomhuspool med solterrass kanske bättre. Om vädret är lite sämre så kan man istället slappna av i bastun eller bubbelpoolen efter ett besök till hotellets gym.

Varje morgon dukas det upp en stor och varierad frukostbuffé. Om du känner för att ta en sovmorgon så serverar poolbaren en sen frukost. Testa på hotellets buffér till lunch och middag i den trevliga huvudrestaurangen. På kvällen är det liveunderhållning som gäller och livemusik och kabaré erbjuds i baren under högsäsong.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor