Elegant boende i Sevilla

Ayre Hotel Sevilla, Sevilla, Spanien

Upp till -53% Idag På utvalda erbjudanden.

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Superior-rum

Superior-rum

Centralt hotell med pool och tapasrestaurang i Andalusiens vackra huvudstad, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -53% ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 12 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Fyrstjärnigt hotell med pool och restaurang nära tågstationen i hjärtat av Sevilla, inklusive frukost

  • Träna, cykla och simma: Håll igång träningen på hotellets moderna gym eller hyr en cykel och utforska Sevillas sevärdheter på två hjul. När vädret tillåter kan du även ta ett dopp i den säsongsöppna utomhuspoolen.

  • Frossa i spanska tapas: Efter en lång dag kan du stilla hungern med utsökta tapas och uppfriskande sangria i restaurangen L’Estación Bar & Kitchen. På morgonen börjar du dagen på bästa sätt med den dignande frukostbuffén och en stor kopp kaffe.

  • Ljusa och moderna rum: Du checkar in i klassiskt inredda rum med ljudisolering och stora fönster som ger mycket ljusinsläpp. Alla rum är dessutom utrustade med moderna bekvämligheter som värdeskåp, hårtork och toalettartiklar.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Restaurang
- Bar
- Gym
- Pool
- Terrass
- Cykeluthyrning

Hitta hit

Med bil eller taxi tar det runt tio minuter från Sevilla flygplats till hotellet och med buss tar resan runt 40 minuter.
Ayre Hotel, Avenida Kansas City, 7, Nervión, 41018 Sevilla, Spanien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor