Exklusiv vistelse i Abu Dhabi

Bab Al Qasr Beach Resort & Spa by Millennium, Abu Dhabi, Förenade Arabemiraten

Upp till -57% Idag På utvalda erbjudanden.

Premier-rum

Club-rum

Femstjärnigt hotell med privat strand i Abu Dhabi, inkl. halvpension eller all-inclusive

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -57% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en turistskatt på 10 AED per rum och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 12 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Femstjärnigt hotell med privat strand i Förenade Arabemiratens glittrande huvudstad, inklusive halvpension eller all-inclusive

  • En vistelse med extra allt: Precis som man förväntar sig av en vistelse i Förenade Arabemiraterna erbjuder Bab Al Qasr Beach Resort & Spa en exklusiv och dekadent vistelse. Denna glittrande pärla är belägen på berömda Corniche och kan skryta med stadens största privata strand.

  • Mat från alla världens hörn: Limo Restaurant serverar peruanska rätter med en twist medan Artisan Kitchen bjuder på internationella rätter och arabiska specialiteter tillagade med färska, lokala råvaror. Bege dig till Morjana om du vill njuta av marockanskt eftermiddagste med hembakade kakor som bokstavligen smälter i munnen.

  • Tid att varva ner: Förutom att njuta av solen på hotellets privata strand kan du även passa på att koppla av i Ayana Spa: Här erbjuds två våningar med wellness och en härlig behandlingsmeny med traditionella arabiska tekniker, läkande örter och naturliga ingredienser.

Faciliteter

- Fem restauranger
- Spa
- Pool
- Wi-Fi
- Privat strand

Läge

Flygplatsen ligger cirka 20 minuter bort med bil.
Corniche Road West, Abu Dhabi, Förenade Arabemiraten

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor