Bali-vistelse med fantastisk utsikt

The Acala, Nusa Lembongan, Bali, Indonesien

Deluxerum

Deluxerum

Deluxerum

Deluxerum

En tropisk tillflyktsort nära stranden på paradisön Nusa Lembongan, inklusive frukost

Utsikten från infinitypoolen på The Acala är verkligen något speciellt. Tropisk grönska och turkost hav så långt ögat når och så stranden som breder ut sig nedanför kullen. Här är det lätt att tillbringa många lata timmar med en god bok och en iskall drink i handen. Rummet är inte så pjåkigt det heller, med möbler i vit-tvättat trä och en terrass där du kan fortsätta njuta av den storslagna utsikten.

Men det är väl värt att lämna solstolen för att utforska den indonesiska ön lite närmare. Det kristallklara vattnet med vackra korallrev inbjuder till dykning och snorkling och har du tur kanske du får syn på manta och mola mola. Du kan även besöka den berömda lagunen Blue Lagoon på grannön Nusa Ceningan och den mäktiga klippformationen Devil’s Tear där vågorna bokstavligen dundrar in. Avsluta dagen med en promenad längs den livliga huvudgatan innan du återvänder till hotellet för att beskåda solnedgången.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor