Elegant golfresort utanför Marbella

Barceló Marbella Hotel, Marbella, Spanien

Upp till -60% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Juniorsvit

Juniorsvit

Juniorsvit

Ett modernt Marbella-hotell med egen golfbana på Costa del Sol, inkl. frukost eller halvpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -60% på marknadens priser ?
Parkering finns tillgänglig utan extra avgift.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt. 

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 11 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Modern och bekväm resort med egen golfbana i närheten av hamnen Puerto Banús på Costa del Sol, inklusive frukost eller halvpension

  • Rofyllt och naturskönt boende: Det fyrstjärniga hotellet är en perfekt bas för en exklusiv semester på Costa del Sol. Hotellet ligger i ett grönskande område inåt landet men det tar mindre än tio minuter med bil till härliga sandstränder med palmer och det glittrande Medelhavet. Mellan golfrundorna kan du sola vid utomhuspoolen eller breda ut dig i utomhusjacuzzin.

  • Avslappning och upp-peggning: Barceló Marbellas massagecenter är en oas av avslappning och för golfare kan det knappt bli bättre med närheten till golfbanan Guadalmina. Golfentusiaster kan även öva på sina slag på flera av de andra välskötta banorna i området till specialpriser. För den som vill fräscha upp sin drive anordnar hotellet lektioner både i grupp och individuellt.

  • Andalusiska läckerheter: På Barceló Marbellas restaurang Mediterráneo kan du äta underbara tapas och annan ljuvlig medelhavsmat. Restaurangen är inredd med golvkakel som för tankarna till kolonialtiden och stora glasdörrar som leder ut till en romantisk terrass med utsikt över blommande palmträd. Fortsätt kvällen med en drink i lobbybaren, Hoyo 19 Bar eller i poolbaren.

Faciliteter:

- Två restauranger
- Barer
- Spa
- Golfbana
- Utomhuspool och -jacuzzi
- Gym
- Wi-Fi

Hitta hit

Hotellet ligger en kvarts bilresa utanför Marbella. Närmaste flygplats är Malaga som ligger runt en timme med bil från hotellet. 
C/ de Granadillas, s/n. Urb. Guadalmina Alta, 29670 Marbella, Spanien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor