Lantligt spahotell på Franska rivieran

Beachcomber French Riviera, Biot, Frankrike

Upp till -72% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-rum

Superior-rum

Menton

Haut-de-Cagnes

Modernt hotell med spa i natursköna Biot, inkl. frukost och spaförmåner

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -72% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 2,30 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 8 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Boende på fyrstjärnigt hotell med lantligt läge på den Franska rivieran, inklusive frukost och spaförmåner

Rum

Superior-rummen på Beachcomber French Riviera är moderna och bekväma med designdetaljer som skapar en elegant atmosfär. Rummen är inredda i ljusa färger med inslag av färger som beige, turkost och mörkt trä. Du har också tillgång till en privat balkong där du kan njuta av svala kvällar. 

Faciliteter:

- Wi-Fi
- Luftkonditionering
- Platt-TV
- Te- och kaffefaciliteter
- Toalettartiklar
- Hårtork
- Balkong
- Värdeskåp

Mat

Hotellets restaurang Le Court Central erbjuder säsongsbaserad mat med innovativa recept och en varierad meny komponerad av kocken Frankie Quenette. På vinlistan hittar du ett stort urval av provensalska viner. Du kan dessutom njuta av lättare måltider vid poolen och uppfriskande drinkar i loungebaren.

Spa

Lyxiga Spa Cinq Monde breder ut sig över ett 700 kvadratmeter stort område och erbjuder en lång rad behandlingar som hjälper dig att finna balans i både kropp och sinne. I spaet hittar du också ett gym, en terrass och en tebar.

Läge

Beachcomber French Riviera ligger bland lantliga omgivningar i Sophia Antipolis på den Franska rivieran, runt tio kilometer från kusten. Med bil kan du nå både Cannes och Nice på ungefär 25 minuter medan Nice Côte d’Azurs internationella flygplats ligger runt två mil från hotellet.
3550 Route des Dolines, 06410 Biot, Frankrike

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor