Bo bland höga klippor i Sydafrika

Augusta Bay Guest House, Knysna, Sydafrika

Deluxerum

Deluxerum

Deluxerum

Boende med havsutsikt i sydafrikanskt gästhus nära stranden, inklusive frukost och rabatter

Augusta Bay Guesthouse är ett lyxigt, personligt och avskiljt boende längs Sydafrikas vackra kustväg Garden Route. Låt dig välkomnas av värdarna Paddy och Antje till ett intimt pensionat med endast sju rum och en vidsträckt utsikt över Knysna Bay, Knysna Heads och den vackra blå lagunen utanför.

Här är du omgiven av lugn, hav och ett storslaget sydafrikanskt landskap med höga klippor och böljande  vågor. Om du vill vara aktiv på semestern finns det tillfälle för både golf och vandring men för den som vill ta det lite lugnare har Augusta Bay också en poolterrass med utsikt över bukten.

Varje morgon serveras du en gedigen frukost lagad av Paddy och för senare mattillfällen hittar du bra restauranger som serverar både fisk och andra fräscha rätter med en internationell touch bara några minuters promenad bort.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor