Bo i Neapels historiska hjärta

Toledo Relais, Neapel, Italien

King-rum (bilden är datorgenererad och kan skilja sig från hur det ser ut i verkligheten)

King-rum (bilden är datorgenererad och kan skilja sig från hur det ser ut i verkligheten)

(bilden är datorgenererad och kan skilja sig från hur det ser ut i verkligheten)

Stilrent hotell i charmiga Neapel med moderna faciliteter och terrass, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -40% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 2 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Notera även att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 6 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Få det bästa av båda världar med boende på modernt hotell mitt i historiska Neapel, inklusive frukost och välkomstdrink

  • Italienska smakupplevelser: På morgonen kan du fylla på energin inför en fullspäckad dag med hotellets generösa frukostbuffé. Neapel är känd för att vara pizzans födelseort så en lunch eller middag på en av stadens många traditionella pizzerior är ett absolut måste.

  • Ett perfekt läge: Todelo Relais är en perfekt utgångspunkt för att upptäcka allt Neapel har att erbjuda i form av sevärdheter, shopping och nöjen. Promenera längs de smala, atmosfäriska gatorna och slå dig ner på ett café för att njuta av en kopp italiensk kaffe och beskåda folklivet.

  • Modernt möter historiskt: Hotellet ligger inom nära räckhåll till Neapels världsarvslistade stadskärna med sina medeltidsbyggnader och pampiga kyrkor. Efter en lång dag av storstadsupplevelser är det skönt att återvända till ett modernt hotell och koppla av i ditt stilrent inredda och luftkonditionerade rum.

Faciliteter


- Wi-Fi
- Luftkonditionering
- Bil- och cykeluthyrning

Hitta hit

Den närmaste flygplatsen är Neapels internationella flygplats som ligger sju kilometer från hotellet. Beroende på trafiken tar resan mellan 20 och 45 minuter med bil.
Via Toledo 156, 80133 Neapel, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor