Boende i Dalmatien för hela familjen

Belvedere Luxury Mobile Homes, Trogir, Kroatien

Upp till -64% Idag På utvalda erbjudanden.

Plats för fler än två vuxna Plats för fler än två vuxna

Mer plats åt alla – perfekt för familj och vänner

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Deluxe Mobile Home-stuga med terrass och havsutsikt

Deluxe Mobile Home-stuga med terrass och havsutsikt

Deluxe Mobile Home-stuga med terrass och havsutsikt

Campingstuga med terrass och havsutsikt vid stranden i Trogir, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -64% på marknadens priser ?
Superior Mobile-rummen liggar cirka 20-150 meter från havet. 

Parkering finns tillgänglig för en bil, utan extra avgift.

Vänligen notera att en stadsskatt på 1,10 EUR per person och natt och en avgift på 1 EUR per person och vistelse tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 30 juli 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Boende med havsutsikt, pool och stort aktivitetsutbud vid stranden på Kroatiens riviera, inklusive frukost

Rum

Deluxe Mobile Home-stugorna med två sovrum (en dubbelsäng och två enkelbäddar) är stilrent inredda i ljusa träslag och färger. De är försedda med ett komplett kök, bäddsoffa och har havsutsikt från terrassen.

Faciliteter:

- Luftkonditionering
- Värme
- TV med satellitkanaler
- Kök

Mat

Boendet har en italiensk restaurang samt en dalmatisk restaurang, där du kan prova på autentiska regionala maträtter i en välkomnande atmosfär. Intill receptionen hittar du ett café och i konditoriet erbjuds det glass samt ett stort utbud av kroatiska bakverk. På kvällen kan du koppla av med en drink i den livliga sportbaren, eller slå dig ner på terrassen hos någon av det två barerna vid stranden. Smutta på en svalkande drink medan du beundrar havsutsikten och njuter av en stilla sjöbris.

Läge

Belvedere Luxury Mobile Homes är beläget i Seget Vranjica i regionen Dalmatien, sex kilometer väster om Trogir. Boendet ligger vid en strandpromenad utmed Trogirs riviera, med vacker utsikt över havet. Härifrån kan du bland annat promenera till Medena-stranden och den tidigare fiskebyn Seget. Området är naturskönt, med lummig medelhavsvegetation, klapperstensstränder, karga klippor och mysiga små öar som passar bra för dagsutflykter. Till Splits flygplats är det 11,5 kilometer. Centrala Split når du på trekvart med bil. Där hittar du både en tågstation och en färjehamn. 
Camping Belvedere Vranjica, 21220, Seget Vranjica, Kroatien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor