Boende i hjärtat av Bordeaux

Hôtel de Normandie, Bordeaux, Frankrike

Classic-rum

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Grand Comfort Dubbelrum

Grand Comfort Dubbelrum

Elegant vistelse i Bordeauxs världsarvslistade stadsdel, inklusive frukost och en liten flaska vin

Oftast är det Paris och Rivieran som är Frankrikes stora snackisar, men det är faktiskt Bordeaux som sitter på världens största urbana världsarv – halva staden är listad av UNESCO och är full av bilfria gator och neoklassisk arkitektur. Men Bordeaux känns allt annat än gammalt i sinnet; detta är en livlig studentstad med en uppsjö av caféer att hänga på under dagen och en fantastisk restaurangscen att utforska under kvällarna, och vad passar väl bättre till middagen än ett fint vin från Bordeaux?

Hôtel de Normandie ligger i hjärtat av den världsarvslistade delen av Bordeaux vilket innebär att du bor bara en kort promenad från flera av stadens berömda monument. Hotellet har utsikt över Esplanade des Quinconces som är ett av Europas största torg, och ligger bara en kort promenad från det imponerande operahuset Grand Théâtre och floden Garonne.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor