Boende med brittisk elegans i Mayfair

Flemings Mayfair, London, England

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Deluxe Dubbelrum

Classic Dubbelrum

Ett femstjärnigt och elegant hotell i Londons Mayfair, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -38% på hotellets priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 2 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Ett av de mest eleganta hotellen i den tjusiga London-stadsdelen Mayfair, inklusive frukost

  • Elegant vistelse i centrala London: Flemings Mayfair Hotel ligger i ett av Londons mest exklusiva områden och är en del av Small Luxury Hotels of the World. Du kan förvänta dig individuellt inredda rum, välblandade cocktails och en concierge till hands.

  • En restaurang man inte får missa: Restaurangen Ormer Mayfair, som överses av den Michelinbelönade kocken Shaun Rankin, utsågs till en av Londons fem bästa restauranger i Hardens Restaurant Guide 2018 och är med i TripAdvisors topp tio i staden.

  • Prova afternoon tea och cocktails: Glammiga The Drawing Room är kantad av bokhyllor och konstverk, och är den perfekta platsen för ett glas champagne eller kanske en traditionell afternoon tea. Manetta's Bar är i sin tur drömmen om man gillar cocktails.

Faciliteter

- Restaurang
- Cocktailbar
- Fitnesscenter
- Wi-Fi
- Concierge
- Rumsservice

Hitta hit

Flemings Hotel Mayfair nås lätt från Heathrow med tunnelbana (Piccadilly Line) eller med Heathrow Express till Paddington Station där du kan ta en taxi. Hotellet ligger en hållplats från Victoria Station om du tar Gatwick Express från Gatwick.
Half Moon Street,Mayfair, London W1J 7BH, England

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor