Boende med takterrass i Granada

Allegro Granada, Granada, Spanien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Dubbelrum

Dubbelrum

Dubbelrum

Dubbelrum

Hotell med moderna rum och pool strax utanför gamla stan i Granada, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -36% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 27 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Modernt hotell med takterrass och pool på promenadavstånd från Alhambra och Granadas historiska stadskärna, inklusive frukost och mer

  • Utforska Granadas sevärdheter: Allegro Granada är lugnt beläget vid ett litet torg i stadsdelen Beiro, strax utanför gamla stan i Granada. Härifrån kan du enkelt promenera in till den historiska stadskärnan och även besöka borg- och palatsområdet Alhambra, som är ett unikt exempel på västlig islamisk arkitektur.

  • En trevlig tillflyktsort: Hotellet erbjuder rymliga och moderna rum, som är inredda med ljusa trägolv och vackra röda kontrastdetaljer i både rum och badrum. Högst upp i byggnaden finns det en härlig terrass, där du kan koppla av med pool, hot tub samt drinkar och snacks.

  • Provsmaka det lokala köket: Boendets restaurang serverar smakrika andalusiska specialiteter och i lobbybaren kan du beställa en drink före eller efter maten. På promenadavstånd från hotellet hittar du flera andra matställen och barer, men det går även bra att ta bussen in till centrala Granada för att prova någon av restaurangerna där.

Faciliteter

- Dygnetruntöppen reception
- Concierge
- Bufférestaurang
- Terrass
- Swimmingpool
- Wi-Fi
- Luftkonditionering

Läge

Till Malagas flygplats tar det knappt 1,5 timme med bil.

Bra att veta

Vänligen notera att poolen och takterrassen har säsongsöppet.
Avda. de Pulianas 10, Granada, Spanien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor