Lantlig charm i Toscana

Borgo il Melone, Cortona, Italien

Upp till -49% Idag På utvalda erbjudanden.

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Deluxerum

Romantiskt hotell på den toskanska landsbygden, med restaurang och pool, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -49% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 3 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 6 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts. 

Vackert beläget hotell inhyst i en historisk herrgårdsbyggnad på kullarna utanför Cortona, med restaurang, pool och många aktiviteter, inklusive frukost

  • Autentiska smaker från Toscana: Välkomna dagen med en härlig frukost bestående av lokalproducerade, säsongsbetonade specialiteter. Återvänd senare under dagen och njut av smaker från det toskanska köket på Ristorante il Melone. Allt i en vacker och avslappnad miljö med utsikt över de böljande kullarna.

  • Avkoppling under den toskanska solen: Unna dig själv en semester med välbehövlig avkoppling vid hotellets utomhuspool. I den 20 meter långa poolen finns rum för alla, så varför inte passa på att ta en uppiggande simtur? Här hittar du även hydromassage, bekväma solstolar, parasoller, duschar samt omklädningsrum med badrum så att du inte behöver lämna poolområdet på flera timmar.

  • Aktiv semester i naturskön omgivning: På hotellet väntar en rad spännande aktiviteter för den som önskar. Här kan du välja mellan roliga matlagnings- och keramikkurser och du kan också delta i turridning, forsränning och segling på Trasimeno-sjön. Området är också perfekt för vandring och cykling.

Faciliteter

- Restaurang
- Pool
- Trädgård
- Terrass
- Aktiviteter

Hitta hit

Flygplatsen San Francesco d'Assisi i Perugia tar ungefär fyrtio minuter att nå med bil.  Du kan också välja att resa med buss och tåg på knappt tre timmar.
Località Sodo, 38, 52044 Sodo AR, Italen

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor