Boutiquehotell med centralt läge i Berlin

Boutique Hotel i31, Berlin, Tyskland

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

White Comfort-rum

White Comfort-rum

Pure Standardrum

Pure Standardrum

Elegant hotell med bar i Mitte-området i Berlin, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -39% på hotellets priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 16 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Elegant Boutiquehotell i Berlins Mitte, med bar, gym, bastu och trädgård, nära restauranger och sevärdheter, inklusive frukost

  • Koppla av med en drink i baren: Hotellets mysiga bar serverar utvalda viner och ölsorter samt omsorgsfullt blandade cocktails, både klassiker och innovativa recept. Välj själv om du vill sitta i den inbjudande och eleganta inomhusmiljön eller utomhus på den mysiga terrassen.

  • En grön oas på innergården: Hotellet har en vacker och rofylld trädgård, där det finns en fiskdamm, en terrass och grönskande växtlighet samt flera inbjudande vilstolar och sittgrupper, som delvis är skyddade från både sol och regn. Här finner du en egen liten oas mitt i storstaden.

  • En välsmakande start på dagen: Hotellet serverar en varierad och generös frukostbuffé, som bland annat inkluderar bröd, bakverk, müsli, yoghurt, ost, kallskuret, frukt, marmelad samt varma ägg- och kötträtter som till en del tillagas på beställning. Här kan du börja dagen på bästa vis, innan det är dags för sightseeing och andra härliga upplevelser.

Faciliteter

- Bar
- Bastu
- Gym
- Restaurang
- Terrass
- Trädgård

Hitta hit

Hotellet är centralt beläget i Berlin Mitte, nära tunnelbanestationer samt hållplatser för buss och spårvagn. Till Berlins centralstation är det knappt tio minuters resa. Flygplatsen Tegel når du på 20 minuters bilfärd eller drygt en halvtimmes resa med lokaltrafiken. Till Schönefeld-flygplatsen är det trekvarts resa med bil, eller drygt en timmes resa med allmänna färdmedel.
Invalidenstraße 31, 10115 Berlin, Tyskland

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor