Boutiquehotell i hjärtat av Florens

Residenza Magliabechi, Florens, Italien

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Santa Croce Basilica

Ponte Vecchio

Boutiquehotell i hjärtat av Florens, nära Ponte Vecchio och Uffizi-museet, inklusive frukost, spaentré och en flaska vin

Residenza Magliabechi är beläget i hjärtat av Florens charmiga historiska stadskärna. Härifrån har du bekvämt promenadavstånd till flera av stadens mest omtyckta sevärdheter, som Ponte Vecchio, Piazza Signoria, det nationella biblioteket samt konstmuseet Uffizi Gallery.

Lite längre bort ligger även Florens katedral och det berömda Baptistery of Saint John. Dessutom är hotellets närområde fullt av mysiga caféer, restauranger och barer, där du kan slå dig ner för lunch eller middag, eller kanske bara ta en fika eller en vilopaus under sightseeingen.

Det nyöppnade hotellet är inhyst i en varsamt renoverad byggnad från tidigt 1900-tal. Rummen är omsorgsfullt och personligt inredda, med autentiska detaljer som parkettgolv och exponerade takbjälkar. På morgonen serveras en härlig italiensk frukostbuffé och från hotellets privata trädgård har du vacker utsikt över den närbelägna Fransiskanerkyrkan Santa Croce, som byggdes på 1300-talet. Som gäst har du också tillgång till ett mysigt litet spa, där du kan koppla av med jacuzzi och hamam.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor