Boutiquehotell med spa i Hamburg

Park Hyatt Hamburg, Hamburg, Tyskland

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Park Queen-rum

Park Deluxerum

Club Deluxerum

Park-svit

Park-svit

Boende på ett femstjärnigt boutiquehotell med spa i hippa Hamburg, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -42% på marknadens priser ?
Parkering finns tillgänglig mot en extra avgift på 32 EUR per dag, som betalas direkt till hotellet. 

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 29 juli 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Femstjärnigt och exklusivt boutiquehotell på den berömda gatan Mönckbergstrasse i centrala Hamburg, inklusive frukost och mer

Rum

De lyxiga rummen på Park Hyatt Hamburg är alla elegant inredda med förstklassiga material och moderna möbler. De varma färgerna och detaljerna i körsbärsträ och sandsten ger rummen en inbjudande atmosfär. Väljer du ett Club-rum har du även tillgång till Club Lounge. Park-sviterna är störst och bjuder på en extra dos av lyx.

Faciliteter:

- Nespresso-maskin
- Telefon
- Wi-Fi
- Rumsservice dygnet runt
- Platt-TV med exklusiva kanaler
- Värdeskåp
- Minibar
- Luftkonditionering
- Belyst sminkspegel
- Morgontidning
- Badrock
- Hårtork
- Strykjärn och strykbräda

Mat

Hotellets restauranger serverar innovativa, regionala rätter i en exklusiv omgivning. Apples Restaurant har en elegant atmosfär och ett stort öppet kök där maten tillagas framför gästerna. Ingredienserna hämtas från lokalområdet och kockarna lagar spännande rätter från regionen. Du kan också kika förbi Park Lounge, där det serveras lättare rätter, eleganta snacks och fina viner i en trevlig omgivning med bokhyllor och möbler i körsbärsträ. Om vädret är bra kan du ta plats på Apples Summer Terrace, som är en oas i den livliga staden.

Spa

På Club Olympus Spa & Fitness får du en femstjärnig spaupplevelse som är utöver det vanliga. Utspritt över 1 000 kvadratmeter finns en 20 meter lång pool, bastu, ångbad, virvelpool, bubbelpool, olika duschar och ett gym med moderna maskiner och träningsutrustning samt ett yogarum. Här kan du också unna dig terapeutiska behandlingar eller skönhetsbehandlingar med exklusiva produkter från Decléor och CARITA.

Läge

Park Hyatt Hamburg ligger på den berömda gatan Mönckebergstrasse i centrala Hamburg. Det är cirka 200 meter till centralstationen, medan flygplatsen Hamburg Fuhlsbüttel ligger cirka 17 kilometer bort.

Bra att veta

Mellan 14 juni och 5 juli pågår renoveringar av hotellets pool- och bastuavdelning. Gymmet är fortfarande öppet under den här perioden och spabehandlingar går att boka som vanligt. 
Bugenhagenstraße 8, 20095 Hamburg, Tyskland

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor