Bröllopsresa

Fira din stora dag tillsammans med din partner och åk på en romantisk bröllopsresa med TravelBird!

Erbjudanden

Välj avresedatum
1 erbjudande
Romantiska dagar i form av härliga strandpromenader, mysiga middagar, vackra solnedgångar och en fantastisk atmosfär fylld av kärlek… Åk på en härlig semester och skåla in ditt gemensamma liv med din älskade partner!

Ditt bröllop är kanske den bästa dagen i ditt liv och en fest du aldrig glömmer. Men vem säger att festligheterna inte kan fortsätta i en vecka eller två? Som nygift och kärare än någonsin finns det ingenting bättre än en kärleksfull semester fylld av romantik på en härlig paradisö eller i ett exotisk land. Att få förälska sig i en tropisk atmosfär, att känna sig varm om hjärtat och älskad av sin partner medan man njuter av en värmande sol, ett klarblått hav och vacker omgivning är bland det bästa som finns. Tänk att få börja det gemensamma livet i ett främmande land, endast ni två, och njuta av livets goda sidor. En bröllopsresa är det bästa sättet att koppla av, njuta av varandras närvaro, planera ett gemensamt liv och annars bara befinna sig i ett drömland med den man älskar allra mest.

Vare sig det är en rundresa på Maldiverna, en safariresa i Zanzibar eller en himmelsk resa till Mauritius har TravelBird något för alla nygifta par. Om man känner för en kortare resa inom närmare räckhåll kan man lika bra resa runt i Europa om man så önskar. En kärlekssemester handlar inte alltid om destinationen, utan lika mycket om sällskapet. Att vara nykär är en oslagbar känsla som helt enkelt förtjänar att firas precis som var och en själv tycker.

Romantiska middagar

Skåla in det nya livet och den härliga semestern med ett glas bubbel!

Gör som Lady och Lufsen och dela på en matportion eller två, drick ett glas vin och njut av härliga middagar i en romantisk atmosfär som inte lämnar någon oberörd.

Oberoende vart du reser, med vem du reser eller hurdan resa du åker på spelar maten alltid en stor roll när det kommer till trivsel. Du kan sola på den perfekta stranden, bada i det blåaste havet och njuta av den vackraste vyn, men en semester är aldrig fullständig utan himmelska måltider som tillfredsställer magen. Speciellt en bröllopsresa, som är en extra speciell semester med din älskade man eller fru, är det perfekta tillfället att njuta av kärleksfulla måltider. Börja dagen med en dunderfrukost som består av bland annat färska frukter, goda juicer, det godaste kaffet eller till och med ett glas bubbel. Njut av frukosten ute i den friska luften, i det varma klimatet där fåglarna kvittrar och beundra det lyxiga livet under din semester. Bröllopsresor kan även innebära många aktiviteter som betyder att magen behöver mat för att klara av dagen. Därför är det extra viktigt att äta gott. Föreställ dig en lunch i Afrika där du serveras lokala läckerheter ute i den afrikanska djungeln. Föreställ dig Greklands godheter på de fantastiska paradisöarna. Föreställ dig den mest romantiska middagen på den franska rivieran eller på italienska vingårdar, med musik i bakgrunden, ett gott glas rött och så vidare.

Romantik och varandras närvaro tillsammans med himmelsk mat är vad som skapar de bästa bröllopsresorna. Att bara ta det lugnt med en god portion mat, ett gott glas vin och en kärleksfull stämning är vad som gör din resa minnesvärd.

Kärleksfulla strandpromenader

Promenera hand i hand med din kärlek medan du njuter av den vackra solnedgången som värmer så skönt.

Känn den mjuka sanden mellan tårna, hör vågorna slå in mot land och njut av den friska luften med du promenerar på den vackra stranden där palmerna pryder kustremsan.

En bröllopsresa kan spenderas var som helst och det är upp till var och en att välja sin destination själv. Vare sig det handlar om Europa, Asien eller Afrika till exempel, kommer resan att vara en förlängd fest av bröllopet. Att spendera en semester som ett nygift par innebär givetvis romantik och kärlek i högsta grad. Sällskapet, maten, destinationen… Ja, allt handlar om kärleksfulla stunder. Vad du än bestämmer dig för att göra med din partner kommer du att känna dig kärare än någonsin. Besök historiska tempel, skåda antika ruiner, ta en båttur bland paradisöar, delta i en safaritur, vandra bland enastående landskap, cykla bland ståtliga berg… Vad du än gör får du dela det med din älskade partner. Föreställ dig en romantisk kväll där du och din partner promenerar hand i hand på den fina stranden. Känn de milda kvällsvindarna, hör vågorna slå in mot land, beundra den sköna solnedgången och bara njut av den bästa semestern i ditt liv. Det kan inte bli bättre än så här!

En förtrollande värld

Åk till en destination som är präglad av kärleksdrömmar.

Ett varmt klimat med färgglada fiskar, kvittrande papegojor och färska frukter i många nyanser skapar en drömlik atmosfär som är så lätt att älska.

En bröllopsresa är som en semester i ett sagoland. Den romantiska stämningen som lyser upp resan är vad som gör semestern till den bästa tänkbara. Som nykär och nygift förstärks kroppens alla sinnen och allting känns bara så underbart. Sola på stranden, snorkla i det klara vattnet, ät den goda maten, drick de färskaste drinkarna och njut till hundra procent. En kärlekssemester är precis vad alla par behöver. Det bästa med TravelBirds exotiska resor är att du inte ens behöver vara nygift eller gift överhuvudtaget. En romantisk resa passar alla par där ute som känner för att njuta av varandras sällskap i ett annat land. Åk iväg till paradiset med din kärlek, det måste ju vara bland det bästa som finns!

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter