Gästgiveri på vackra Österlen

Brösarps Gästgifveri, Brösarp, Skåne

Wellnessvistelse Wellnessvistelse

Unna dig en må bra-vistelse för kropp och själ

Deluxe Dubbelrum

Standard Dubbelrum

Avkopplande gästis med spa i centrala Brösarp, inkl. frukost och spaentré

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -44% på marknadens priser ?
Barn i åldern 4-11 år är välkomna på spaet från 12.00-15.00 måndag till fredag (måste förbokas).

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan bokning för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 28 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Skånsk charm på ett romantiskt gästgiveri med starka traditioner, inklusive frukost och spaentré

  • Ett gästgiveri med lantlig charm: Det gamla romantiska gästgiveriet i Brösarp ligger omgivet av vacker natur, precis vid porten till Skånes sköna Österlen. Här sätts de gamla traditionerna och omtanke om gästerna i första rummet – allt för att besökarna ska få en minnesvärd upplevelse.

  • En läcker gourmetmåltid med skånsk prägel: Maten tillagas på råvaror från odlare och uppfödare i trakten. På menyn finns bland annat vildsvin, fisk- och skaldjur och skånsk äggakaka. Till lunch serveras alltid en dagens husman och på helgerna går det att umgås under en lördagslunch eller söndagsmiddag.

  • Ett stenkast från hotellet ligger deras skånska spa: Här erbjuds en personlig spa-upplevelse med lokal konst på väggarna och utsikt över Brösarps Backar. Här kan du boka en behandling eller ta del av två bastur, relaxavdelning, bubbelpool samt varma källor utomhus, som är öppna året runt.

Faciliteter

- Restaurang
- Spa

Hitta hit

Hotellet ligger i centrala Brösarp. Simrishamn ligger 30 kilometer bort och det är 40 kilometer till Kristianstad och 85 kilometer till Malmö.

Bra att veta

Boka bord i restaurangen i förväg om ni önskar äta där, då den är populär och ofta fullbokad.
Barn i åldern 4-11 år är välkomna på spaet från 12.00-15.00 måndag till fredag (måste förbokas).
Albovägen 21, 273 50 Brösarp, Sverige

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor