Avkopplande spavistelse i Toscana

Calidario Terme Etrusche, Venturina Terme, Toscana, Italien

Dubbelrum

Dubbelrum

Härligt spahotell med traditionell restaurang och varma källor i Toscana, inkl. frukost och mer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -22% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på1 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. Stadskatten kan komma ändras beroende på kommunala bestämmelser.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 12 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Skäm bort kropp och själ med en avkopplande vistelse på havsnära hotell med varma källor och fint spa i natursköna Toscana, inklusive frukost och mer

  • Avkoppling i varma källor: Hotellet har sina egna varma källor med välgörande termalvatten och ett poolområde med vattenfall. Här hittar du även ett elegant spa som erbjuder en lång rad massage- och kroppsbehandlingar samt vattenterapipool, bastu, ångbastu och upplevelseduschar.

  • Smaka på traditionell toskansk mat: I Aqvolina Restaurant & Lounge Bar kan du njuta av välsmakande rätter baserade på traditionella toskanska recept. På menyn hittar du bland annat hemlagad pasta, vedugnsbakade pizzor och specialiteter tillagade med färska, lokala råvaror. Hotellet har dessutom en egen vinkällare med fler än 300 italienska och internationella viner.

  • Njut av frisk luft och vacker natur: Hotellets läge bland Toscanas rullande kullar inbjuder till natursköna promenader och lata dagar på stranden. Det stora naturreservatet Poggio Tre Cancelli ligger en kort bilresa från hotellet och är en perfekt plats för vandring medan den toskanska kusten med sina vackra sandstränder kan nås på en kvart.

Faciliteter


- Wi-Fi
- Pool
- Varma källor
- Restaurang
- Trädgård

Hitta hit

Calidario Terme Etrusche ligger strax utanför byn Venturina Terme på den toskanska landsbygden. Pisas flygplats ligger runt en timmes bilresa från hotellet och det tar en timme och 45 minuter att köra till flygplatsen i Florens.
Via di Caldana 6, 57021 Venturina Terme, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor