Autentiskt boutiquehotell i Venedig

Hotel Carlton Capri, Venedig, Italien

Upp till -50% Idag På utvalda erbjudanden.

Superior-rum

Eleganta rum vid ett litet torg i Santa Croce, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -50% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 3,50 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 11 september 2019. 

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Välkomnande boutiquehotell med inredning i venetiansk 1700-talsstil, inklusive frukost

  • Klassisk elegans i stadskärnan: Hotel Carlton Capri är beläget i området Santa Croce i västra Venedig, på bekvämt gångavstånd från centralstationen. Hotellet ligger vid ett pittoreskt litet torg och erbjuder boende i eleganta rum som är inredda i 1700-talsstil, med traditionella venetianska detaljer.

  • Planera din dag i Venedig: Börja din morgon med en läcker frukost i hotellets matsal innan det är dags att ge sig av för att utforska Venedigs otaliga sevärdheter. Ta dig tid att promenera i sakta mak längs de smala gränderna. Beundra utsikten från Rialtobron och fortsätt därifrån in i San Marco, som är den mest centrala och mest kända stadsdelen.

  • Upplev den lokala matscenen: Slå dig ner på en av Venedigs mysiga osterior, matbarer, där du kan njuta av ett glas vin och en enkel antipastitallrik. Ett glas vin kallas i Venedig i folkmun för ombre, där ombra betyder skugga på italienska. Uttrycket kommer från förr i tiden, då vinet alltid såldes i skuggan av klocktornet på Markusplatsen.

Faciliteter

- Dygnetruntöppen reception
- Frukostmatsal

Hitta hit

Marco Polo-flygplatsen når du på en halvtimme med bil.
Santa Croce 595/a, Santa Croce, 30135 Venedig, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor