Boutiquehotell i Sevillas äldre delar

Casa Romana, Sevilla, Spanien

Superior Dubbelrum

Superior Dubbelrum

Superior Dubbelrum

Boutiquehotell med takterass och pool i Sevillas gamla stadsdel, inklusive frukost och välkomstdrink

Hotel Casa Romana ligger i Sevillas gamla stadsdel och erbjuder ett fridfullt boende mitt i staden med en gnutta romersk atmosfär. Den vackra byggnaden byggdes på 1700-talet och har ett centralt atrium med pelare som bidrar till byggnadens majestätiska elegans.

Hotellets 26 rum är stora, ljusa och varma och enkla men eleganta. Interiören går i varma gräddfärgade nyanser som skapar en mysig atmosfär och de stora angränsande badrummen bidrar till den lyxiga känslan. Gå upp på taket och beundra panoramautsikten från hotellets utomhuspool. Här finns även en bar och en restaurang, perfekt för en stillsam middag eller cocktail.

Hotellets centrala läge gör att det är lätt att ta sig till stadens alla sevärdheter som katedralen, Museo de Bellas Artes de Sevilla och det kungliga palatset Alcázar.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor