Lantlig idyll i franska Camargue

L’Auberge Cavaliere du Pont des Bannes, Saintes-Maries-de-la-Mer, Camargue, Frankrike

Cabana Gardian Luxe-rum

Cabana Gardian Luxe-rum

Cabana Gardian Luxe-rum

Manadier Dubbelrum

Manadier Dubbelrum

Bo på ett fyrstjärnigt hotell med idylliskt läge på den provensalska landsbygden, inklusive frukost, välkomstdrink och mer

L’Auberge Cavaliere har ett lugnt och fridfullt läge i hjärtat av Camargue som är känt för sin vackra natur och unika djurliv med flockar av vita vildhästar, rosa flamingor och svarta tjurar. Hotellet ligger vid kanten av en stilla lagun och är inhyst i flera stycken autentiska hus med halmtak, tjocka träbjälkar och terrakottagolv.

På dagarna kan du slappa vid poolen, utforska de natursköna omgivningarna på hästryggen, spela tennis eller koppla av med en massage i spaet. Hotellet har ett eget stall där du kan hyra en häst eller ta ridlektioner och om du vill göra en längre utflykt går det även att boka en rundtur i en fyrhjulsdriven bil.

När mörkret faller kan du njuta av rätter från det omtalade franska köket i hotellets restaurang med utsikt över poolen och träsket. Avsluta kvällen med en drink eller ett parti biljard i baren medan skön musik strömmar från den retroinspirerade jukeboxen.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor