Elegant livsnjutarhotell på Rügen

Cerês am Meer, Binz, Rügen, Tyskland

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Deluxe Dubbelrum

Jagdschloss Granitz

Superior Dubbelrum

Deluxe Dubbelrum

Lyxigt spahotell med hyllad restaurang på natursköna Rügen, inkl. frukost och spaförmåner

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -29% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 2,85 EUR per person och dag tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Parkering finns tillgänglig mot en extra avgift på 19,50 EUR per dag, som betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 8 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Femstjärnigt designhotell med ett härligt havsnära läge på ön Rügen, med spa, gourmetrestaurang, bar och havsutsikt, inklusive frukost, choklad och spaförmåner

  • En lyxig oas för dina sinnen: Fly vardagen och njut av en avkopplande stund på eleganta Senso Spa. Unna dig en skön massagebehandling, sjunk ned i saltvattenpoolen och låt kropp och sinne slappna av.

  • Rügen för livsnjutare: Borda hotellets lyxyacht och upplev den nordtyska kustens smultronställen från havet eller låt hotellets Porsche 911 cabriolet vara din följeslagare på de natursköna vägarna längs kusten. Det finns även cyklar att hyra för den som föredrar det.

  • Hyllad gourmetrestaurang: Njut av vällagade gourmetmiddagar med smaker från det regionala köket. Den eleganta restaurangen Negro har hyllats i såväl Guide Michelin som Gault Millau. Avsluta med en välblandad cocktail på takterrassen medan du blickar ut över havet.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Spa
- Solterrass
- Cykeluthyrning
- Yacht
- Strand

Hitta hit

Hotellet ligger bara 20 minuters bilresa från färjehamnen i Sassnitz. Från flygplatsen i Rostock tar det cirka två timmar med bil.
Strandpromenade 24, 18609 Binz, Tyskland

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor