Charmig design nära Tuilerieträdgården

Hôtel Le Pradey, Paris

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Paris

Juniorsvit

Juniorsvit

Juniorsvit

Juniorsvit

Juniorsvit

Juniorsvit

Juniorsvit

Juniorsvit

Tradition-rum

Tradition-rum

Tradition-rum

Tradition-rum

Boende på ett modernt, fyrstjärnigt Paris-hotell nära Louvren, inklusive frukost

Paris är vackert vilken årstid du än åker och bor du på Hôtel Le Pradey som ligger i hjärtat av stadens konst-, kultur- och designkvarter kommer du aldrig att vilja åka härifrån. Hotellet, som ligger nära Louvren och Tuilerierna, är väldesignat och läckert.

Dra dig tillbaka till ditt rum med mysig belysning, designermöbler och imponerande konstverk. Rummet har flera lyxiga detaljer som fristående badkar, toalettartiklar och lyxiga sängkläder. På morgnarna serveras en gourmetfrukost med lokala delikatesser och på hotellet finns även ett bibliotek och en honesty bar. Det är nära till museer, parker och butikerna på Rue Saint-Honoré.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor