Charmig vingård i Italien

Canonica di Corteranzo, Murisengo, Italien

The Pope's-svit

The Pope's-svit

Dubbel- eller Twin-rum

Dubbel- eller Twin-rum

Romantiskt, charmigt och historiskt herrgårdshotell med pool och egen vinodling på den vackra italienska landsbygden, inklusive frukost och vinprovning

Canonica di Corteranzo är lugnt beläget i en vacker herrgårdsbyggnad från 1600-talet. Här bor du på toppen av berget Corteranzo, omgiven av en vacker trädgård med fontän och pool, gröna kullar och vinodlingar.

Börja dagen i det vackra frukostrummet med välvt tak och fantastisk utsikt över den italienska landsbygden. Njut av hemlagade marmelader, juicer och bröd och ta sedan ett dopp i poolen eller sätt dig en stund på terrassen. Sedan är det dags för en promenad eller en biltur i regionen, kanske till Turin. Du kan också rida på hästar eller utforska platsen från cykelsadeln.

Väl tillbaka på hotellet kan du slå dig ner en stund i läsrummet framför brasan med en god bok. Till middag får du njuta av en traditionell italiensk middag med många lokalt odlade råvaror. Varför inte smaka på hotellets egenproducerade vin och ostar. Avsluta kvällen med ett glas likör på terrassen, medan du ser solen gå ner bakom kullarna.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor