Charmigt boende i historiska Rom

Mood Suites Tritone, Rom, Italien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Executive Dubbel-svit

Executive Dubbel-svit

Modernt boende i romantiska Rom, ett stenkast från Via Veneto, inkl. välkomstdrink

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -40% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 3,50 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 3 september 2019. 

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Lev det ljuva livet mitt i hjärtat av historiska Rom, nära restauranger och sevärdheter, inklusive välkomstdrink

  • Stilfullt och sofistikerat boende: Mitt i hjärtat av historiska Rom hittar du detta toppmoderna hotell, inrymt i en vacker byggnad från det tidiga 1900-talet. Upplev “det ljuva livet” på riktigt – med perfekta förutsättningar på Mood Suites Tritone. Du bor i stora moderna svita med sofistikerad inredning, designmöbler av hög kvalitet och ett fräscht badrum med lyxiga toalettartiklar.

  • Upplev matlandet Italien: I de rymliga sviterna finns en liten köksdel där du själv kan slänga ihop enklare måltider – annars finns såklart ett stort utbud av mysiga tratterior, caféer och espressobarer på gångavstånd. Hotellets personal hjälper gärna till med rekommendationer.

  • Fantastiskt läge med närhet till mycket: Från hotellet har du nära till både Spanska Trappan och välkända Via Veneto, en gång känt som stadens eget “Hollywood”. Här kan du slå dig ner och låta trötta fötter vila, beställa en rykande italiensk espresso och spana in det myllrande folklivet.

Faciliteter

- Kökspentry i sviten
- Reception
- Hiss
- Concierge
- Wi-Fi

Hitta hit

Närmaste tunnelbanestation är Barberini och ligger precis runt hörnet från hotellet. Till flygplatsen Rom-Fiumicino är det fyra mil vilket tar mellan 45 och 90 minuter beroende på trafiken. 
Via Rasella 152, Trevi, 00187 Rom, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor