Château med miljöfokus på sydfranska landsbygden

Château Saint Roux, Le Cannet-des-Maures, Frankrike

Standardrum

Lägenhet

Lägenhet

Lägenhet

Hotell i Provence, med vinodlingar, restaurang och delikatessbutik, inkl. frukost och vinprovning

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -43% på marknadens priser ?
Boende i ett Standardrum, inklusive frukost.

I erbjudandet ingår även ett välkomstglas ekologiskt vin från den egna vingården och en vinprovning med hotellets viner, per person och vistelse.

Vänligen notera att en stadsskatt på 1,65 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Parkering finns tillgänglig utan extra avgift.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Incheckning startar 15.00 och utcheckning sker senast 10.30

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 9 april 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Elegant vingårdshotell på Provences landsbygd, med restaurang och delikatessbutik samt egen produktion av vin och getost, inklusive frukost och vinprovning

  • Närodlade smaker i restaurangen: Hotellets restaurang serverar regionalt inspirerade rätter som baseras på närproducerade ingredienser. Till maten kan du bland annat beställa ett glas vin från gårdens egna odlingar.

  • En delikatessbutik med lokalt fokus: Hotellet har en delikatessbutik med gårdsförsäljning av sina egna och noga utvalda lokala leverantörers produkter. Sortimentet inkluderar bland annat vin, getost och hemodlade grönsaker. Har man tur är bönderna där själva och kan berätta mer om sitt hantverk.

  • Vinodlingar på väg mot ekologisk drift: Hotellets vinodlingar sträcker sig över 40 hektar och håller just nu på att ställas om till ekologisk drift. Odlingarna har en rödaktig och järnrik jordmån som sägs ge vin med rik och unik smak. Den röda färgen sägs dessutom inspirerat till châteauts namn: Saint Roux.

Faciliteter

- Delikatessbutik
- Restaurang

Hitta hit


Hotellet är lantligt beläget i Provence, ungefär en timmes bilfärd från Toulon-Hyères flygplats.
RD17- Route de la Garde Freinet, 83340 Le Cannet-des-Maures, Frankrike

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt av ATOL.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Missa inte

Château Saint Roux är idylliskt och lantligt beläget i Provence. Härifrån har du ett perfekt utgångsläge för att utforska regionens många vackra sevärdheter och områden. Till exempel kan du besöka närliggande vingårdar (utöver hotellets egen) och producenter av lokala delikatesser, som till exempel ost eller grönsaker. Ett annat tips är att göra utflykter till kuststäderna Saint-Tropez, Cannes eller Antibes, eller kanske Grasse – parfymstaden. Missa inte heller att vandra och cykla genom det böljande, doftande landskapet, eller njut av en stunds avkoppling (och spana på folk) på någon av de eleganta stränderna.

Behöver du en andra åsikt?

  • Besök hotellets hemsida för mer information
  • Kolla in gästrecensioner på TripAdvisor
  • Jämför våra priser med andra på internet, t.ex. Booking.com

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor