Chict jazz-inspirerat hotell i Nice

Hotel Ellington Nice Centre, Nice, Frankrike

Upp till -47% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Deluxerum

Deluxerum

Deluxerum

Executive-rum

Monaco

Saint-Paul de Vence

Fyrstjärnigt hotell mitt i glamorösa Nice, inkl. frukost och välkomstdrink

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -47% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 2,25 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Allmän parkering finns tillgänglig i närheten mot en extra avgift, som betalas på plats. 

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda med leverantörens hemsida eller marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 30 juli 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Boende på ett chict fyrstjärnigt hotell i hjärtat av franska Rivieran, inklusive frukost och välkomstdrink

  • Välj mellan fyra olika frukostar: Hotellet erbjuder fyra olika frukostalternativ på morgonen. Om du är riktigt hungrig väljer du den amerikanska frukostbuffén som serveras i frukostmatsalen eller ute på terrassen. Du kan även börja morgonen med en kontinental frukost på rummet och, om du har bråttom, serverar baren en expressfrukost bestående av kaffe, juice och croissant, eller take away-frukost.

  • Elegant jazzig atmosfär: Hotellet är uppkallat efter den amerikanske jazzmusikern Duke Ellington och inredningen speglar det glamorösa tjugotalet med marmorgolv, pampiga kristallkronor och art deco-detaljer. Great Gatsby-känslan är kanske som starkast i cocktailbaren Duke Bar & Lounge där du kan smutta på en Kir Royale medan jazztoner strömmar ur högtalarna.

  • Njut av sydfransk ambiance: Med sin chica strandpromenad och charmiga gamla stadsdel råder det inget tvivel om att Nice är den franska Rivierans mest glittrande juvel. Staden, som även går under smeknamnet Rivierans Drottning, är ett perfekt resmål för dig som vill kombinera strand, kultur och shopping.

Faciliteter

- Bar
- Rumsservice
- Concierge
- Tvättservice med kemtvätt
- Wi-Fi

Hitta hit

Från hotellet är det gångavstånd till tågstationen Nice-Ville där det går tåg till grannstäderna Cannes och Antibes. Till Nice flygplats tar det cirka 15 minuter med bil.

Se videon nedan för mer information:


25 Boulevard Dubouchage, 06 000 Nice, Frankrike

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor