Bo som en berlinare i en egen studio

Citadines Kurfürstendamm Berlin, Tyskland

Upp till -55% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Deluxe-studio

Deluxe-studio

Standard-studio

Standard-studio

Boende i trendig lägenhet på Berlins kända Ku'Damm, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -55% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 5 % av totalkostnaden tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 6 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Bo i studiolägenhet i Berlins myllrande Kurfürstendamm, inklusive frukost

  • Inled dagen på rätt sätt: Kicka igång din dag med en frukostbuffé bestående av bakelser, nybryggt kaffe och tysk korv. Sedan är du mer än redo att ta dig an Berlins unika mix av underhållning, konst och historia.

  • En aktiv dag i Berlin: Promenera längs floden Spree, besök Brandenburger Tor och Reichstags häpnadsväckande arkitektur för att sedan bege dig till det hippa Mitte-området för lunch på någon av de många restaurangerna där. I Hackesche Höfe hittar du massor av intressanta affärer, gallerier och matställen.

  • Känn dig som hemma: Efter en dags sightseeing kan du sparka av dig skorna och slappna av i din egen studio. Köket är perfekt för självhushållning, så du kan laga din egen mat eller blanda ihop en drink precis som du vill ha den.

Faciliteter

- Gym
- Frukostmatsal
- Dygnetruntöppen reception
- Wi-Fi

Hitta hit

Hotellet ligger nära Adenauerplatz U-Bahn Station, varifrån det tar ungefär en timme till Berlin Schönefeld. Alternativt kan man åka taxi dit, vilket tar ungefär en halvtimme.
Olivaer Platz 1 10707 Berlin, Tyskland

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor